Detalii participare

Ce aveți de făcut?

Nimic mai simplu

Trebuie să îndepliniți 2

CONDIȚII

  1. Faceți o comandă pe Hygiero.ro în perioada 01.03-01.04.2023
  2. Lăsați o recenzie pe site la unul din produsele achiziționate.
Pe 3 Aprilie vom anunța căștigătorul iar pe 5 aprilie, va pleaca spre dvs. setul mult așteptat!
 
𝑨𝑻𝑬𝑵𝑻̦𝑰𝑬! Pentru a fi luată în considerare participarea, trebuie îndeplinite cumulat cele două condiții: comandă + recenzie!
 
SUCCES!

Aflați mai multe despre Unger

Soluții profesionale pentru curățarea geamurilor și clădirilor.

Cu o experienta de peste 50 de ani, UNGER asigura cea mai buna calitate, eficienta si inovatie in domeniul produselor de curatare pentru curatarea profesionala a sticlei si cladirilor.

Prin dezvoltarea continua si sistemele de curatare inovatoare, UNGER se concentreaza cu produsele sale pe solutii integrate care fac curatarea rapida, eficienta si deosebit de usor de utilizat.

In domeniul curatarii cladirilor si curatarii profesionale a sticlei, UNGER ofera nu numai instrumente si sisteme de curatare, ci si alte accesorii si instrumente de curatare, de la indepartarea prafului pana la curatarea panourilor solare cu apa pura.

ALTE PRODUSE UNGER DISPONIBILE ÎN MAGAZIN

Gel profesional pentru curatat geamuri Unger 500 ml

55.00 lei TVA inclus
Gel profesional pentru curatat geamuri Unger 500 ml, se aplica direct pe spalator, fara a fi nevoie sa se dilueze.

Pamatuf de praf din lana de miel Unger

90.00 lei TVA inclus
Pamatuf de praf din lana de miel Unger, ideal chiar si pentru cele mai sensibile suprafete. Lana naturala de miel atrage si retine praful fara a zgaria suprafetele delicate. Rezista la uzura, isi pastreaza forma si respinge umezeala, iar miezul metalic flexibil va permite sa curatati chiar si in locurile incomode.

Pamatuf de praf din pene de strut Unger

235.00 lei TVA inclus
Pamatuf de praf din pene de strut Unger, perfect pentru stergerea suprafetelor delicate, cum ar fi portelan, tablouri, dulapuri, candelabre etc. Realizat cu pene de strut adevarate, se infasoara in jurul obiectelor delicate pentru o curatare usoara.

Set complet de ustensile profesionale pentru spalare geamuri Unger Ergotec

999.00 lei TVA inclus
Set complet de ustensile profesionale pentru spalare geamuri Unger Ergotec, utilizat atat pentru curatenia de interior cat si pentru exterior. Echipamentele sunt grupate intr-o geanta din nailon, putand fi transportate in siguranta.
Coș de cumpărături
Intră în cont
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe Hygiero.ro, sunteți de acord cu utilizarea acestor cookie-uri.