Prima pagină » alimentar

Afișez toate cele 4 rezultate

Detergent dezinfectant Ecolab Aseptopol EL75 1 litru

130.00 lei TVA inclus
Detergent dezinfectant Ecolab Aseptopol EL75 1 litru, cu eficienta ridicata si un spectru larg de aplicabilitate pentru siguranta alimentara. Produsul poate fi folosit pentru curatarea in profunzime si prin metoda pulverizarii. Pentru spalarea manuala a veselei si a tuturor suprafetelor rezistente la apa din zonele de procesare alimentara.

Detergent dezinfectant Ecolab Mikro-Quat Extra 5 litri

421.00 lei TVA inclus
Detergent dezinfectant Ecolab Mikro-Quat Extra 5 litri cu aviz biocid eliberat de Ministerul Sanatatii, nu contine NTA si EDTA, parfum si coloranti. Ofera rezultate excelente eliminand si dizolvand grasimile si murdaria dificila. Mikro-Quat Extra ajuta la pastrarea igienei in zonele de procesare a alimentelor.

Gel dezinfectant pentru maini Soft Care Med H5 500 ml

40.00 lei TVA inclus
Gel dezinfectant pentru maini Soft Care Med H5, dezinfectant pentru maini pe baza de alcool izopropilic si n-propanol. Acest amestec de alcooli face ca Soft Care MED sa fie un dezinfectant foarte eficient impotriva microorganismelor tranzitorii ale pielii, cum ar fi bacteriile, fungii si virusurile. Preparatul este adecvat utilizării in domeniul sanitar şi in ariile de preparare a alimentelor. Produs avizat biocid de Ministerul Sanatatii. Mod de ambalare: flacon 500 ml.

Tablete dezinfectante de clor Ecolab Sanichlor 160 tablete

95.00 lei TVA inclus
Tablete dezinfectante de clor Ecolab Sanichlor 160 tablete cu dizolvare rapida. Produsul contribuie la eficacitatea sistemului de igiena in zonele de procesare a alimentelor si in zonele de lucru. Tabletele de Sanichlor actionează rapid si eficace datorita spectrului larg de actiune biocida.