Prima pagină » aspirator

Afișez toate cele 3 rezultate

Aspirator pentru suprafete mari Truvox Valet Wide Area Vac

23,091.00 lei TVA inclus
Aspirator pentru suprafete mari Truvox Valet Wide Area Vac cu o cale de curatare de 70 cm, oferind o acoperire de 2,5 ori mai mare comparativ cu un aspirator tipic sau vertical. Puterea sa de curatare comerciala provine din motoarele duble de 1000 W, cu o eficienta dubla. Truvox Valet Wide Area Vac este un aspirator de praf, ideal pentru biserici, aeroporturi, centre de conferinte, hoteluri, centre sportive, magazine si alte spatii mari. Termen de livrare: pana la 30 zile.

Aspirator profesional de praf Fimap FV-Cart

7,899.00 lei TVA inclus

Prețul afișat este informativ.

VĂ RUGĂM, CEREȚI OFERTĂ PERSONALIZATĂ!

Pentru toate echipamentele din oferta noastră se asigură:

  • garanție și service
  • postgaranție
  • training personal
  • consiliere în alegerea produsului și consumabilelor aferente
  • intervenție service în maxim 48 de ore!
Aspirator profesional de praf Fimap FV-Cart cu acumulatori, un model cu carucior profesional puternic si la indemana, potrivit pentru operatiunile de curatare in care este necesara schimbarea frecventa a mediului. Este alimentat de o baterie cu litiu care asigura mobilitate maxima, fara a fi legat de un cablu, si disponibilitate continua, deoarece poate fi reincarcat in orice moment, astfel incat sa fie intotdeauna gata de utilizare. Termen de livrare: pana la 30 zile.

Set saci filtranti din microfibra Truvox VTVe 12 buc./set

150.00 lei TVA inclus
Set saci filtranti din microfibra Truvox VTVe 12 buc./set cu o capacitate de 11.5 litri pentru o productivitate ridicata și clasificare HEPA 13. Sunt prevazuti cu clapeta auto-izolanta care previne varsarea continutului la schimbarea si aruncarea pungii. Mod de ambalare: 12 bucati/set.