Prima pagină » autocut

Afișez toate cele 5 rezultate

Dispenser cu senzor rola prosop Tork Matic alb

572.00 lei TVA inclus
Dispenser cu senzor rola prosop Tork Matic alb, ofera vizitatorilor o experienta de uscare a mainilor total igienica, fara atingerea dispozitivului. Este controlat consumul prin dozarea portie cu portie, ceea ce reduce risipa si costurile de intretinere. Dispenserul Tork are un design elegant si functional care impresioneaza oaspetii si creaza o imagine placuta.

Dispenser cu senzor rola prosop Tork Matic negru

572.00 lei TVA inclus
Dispenser cu senzor rola prosop Tork Matic negru, ofera vizitatorilor o experienta de uscare a mainilor total igienica, fara atingerea dispozitivului. Este controlat consumul prin dozarea portie cu portie, ceea ce reduce risipa si costurile de intretinere. Dispenserul Tork are un design elegant si functional care impresioneaza oaspetii si creaza o imagine placuta.

Rola prosoape pentru maini Tork Matic Premium Delicat, 2 straturi, 120 metri, 6 role/bax

383.00 lei TVA inclus
Rola prosoape pentru maini Tork Matic Premium Delicat. Excelente pentru imaginea toaletelor, rolele de prosoape pentru maini Tork Matic Premium sunt delicate si decorate cu o forma frumoasa de frunza albastra realizata prin imprimare in relief. Datorita caracteristicii QuickDry, usuca mainile rapid si complet. Caracteristici:
  • Lungime rola: 120 metri
  • Latime rola: 21 cm
  • Diametru rola: 19 cm
  • Diametru miez interior: 3.8 cm
  • Numar de straturi: 2
  • Culoare: alb
  • Greutate: 1033.2 grame
  • Mod de ambalare: 6 role/bax.

Rola prosoape premium pentru maini Kleenex Ultra Slimroll, 6 role/bax

450.00 lei TVA inclus
Rola prosoape premium pentru maini Kleenex Ultra Slimroll, 6 role/bax, prietenoase cu pielea pentru uscarea frecventa a mainilor, iar dimensiunea lor compactă le face ideale pentru medii cu spatiu limitat. Fiecare rola de prosoape de hartie contine 100 de metri de prosoape de maini rulate cu 2 straturi, echivalentul a 400 de foi de prosoape de hartie. Cele mai delicate prosoape de maini Kleenex pentru o ingrijire de calitate in toaletele premium de dimensiuni reduse.

Role prosop Kimberly Clark Scott Essential, 350 metri/rola, 6 role/bax

915.00 lei TVA inclus
Role prosop Kimberly Clark Scott Essential, 350 metri/rola, 6 role/bax, pentru o curatare necompromisa, de fiecare data. Ideal pentru utilizarea in orice mediu cu trafic ridicat (de exemplu, industria alimentara sau aeroporturi) in care eficienta este critica.