Prima pagină » bumbac

Afișez toate cele 9 rezultate

Laveta combinata TTS Tris 40 cm

Prețul inițial a fost: 52.00 lei.Prețul curent este: 45.00 lei. TVA inclus
Laveta combinata TTS Tris, sistem de stergere plat cu buzunare, pentru a fi folosit fie pre-inmuiat, inmuiat la cerere cu statie de inmuiere, fie cu manere cu rezervor si pulverizator. Ideal pentru orice suprafata si fel de murdarie datorita combinatiei celor 3 fibre: bumbac pentru puterea sa de absorbtie, microfibra pentru puterea sa de colectare a murdariei si poliester pentru murdarie grasa si frecare redusa.

Laveta din bumbac Mopatex Dam 40 cm

19.00 lei TVA inclus
Laveta din bumbac Mopatex Dam 40 cm, ideala pentru curatenia spatiilor cu trafic mare de persoane. In doar cateva secunde curata suprafete intinse absorband cantitati mari de lichid. Se foloseste impreuna cu suportul pentru mopuri de 40 cm si coada din aluminiu. Lavetele pot fi folosite umede sau uscate, cu sau fara detergenti.

Laveta din bumbac Mopatex Dam 60 cm

23.00 lei TVA inclus
Laveta din bumbac Mopatex Dam 60 cm, ideala pentru curatenia spatiilor cu trafic mare de persoane. In doar cateva secunde curata suprafete intinse absorband cantitati mari de lichid. Se foloseste impreuna cu suportul pentru mopuri de 60 cm si coada din aluminiu. Lavetele pot fi folosite umede sau uscate, cu sau fara detergenti.

Laveta din bumbac Mopatex Master 80 cm

37.00 lei TVA inclus
Laveta din bumbac Mopatex Master 80 cm, ideala pentru curatenia spatiilor cu trafic mare de persoane. In doar cateva secunde curata suprafete intinse absorband cantitati mari de lichid. Se foloseste impreuna cu suportul pentru mopuri de 80 cm si coada din aluminiu. Lavetele pot fi folosite umede sau uscate, cu sau fara detergenti.

Laveta din bumbac Mopatex Plus 60 cm

25.00 lei TVA inclus
Laveta din bumbac Mopatex Plus 60 cm, ideala pentru curatenia spatiilor cu trafic mare de persoane. In doar cateva secunde curata suprafete intinse absorband cantitati mari de lichid. Se foloseste impreuna cu suportul pentru mopuri de 60 cm si coada din aluminiu. Lavetele pot fi folosite umede sau uscate, cu sau fara detergenti.

Mop din bumbac cu banda colorata Mopatex 185 grame

14.00 lei TVA inclus
Mop din bumbac cu banda colorata Mopatex 185 grame, dispune de o capacitate foarte buna de absorbtie si distributie a apei pe suprafata care se doreste a fi curatata. De asemenea, stoarcerea este foarte eficienta.

Mop din bumbac Mopatex nr.2 150 grame

6.00 lei TVA inclus
Mop din bumbac Mopatex nr.2 150 grame, ideal in curatenia zilnica pentru trafic redus - mediu. Greutate: 150 grame. Materia: bumbac 90%, 10% diverse fire. Mod de ambalare: 1 bucata.

Mop din bumbac Mopatex nr.22 250 grame

9.00 lei TVA inclus
Mop din bumbac Mopatex nr.22 250 grame, ideal in curatenia zilnica pentru trafic redus – mediu. Greutate: 250 grame. Material: bumbac 90%, 10% diverse fire. Mod de ambalare: 1 bucata.

Mop din bumbac Mopatex nr.6 250 grame

9.00 lei TVA inclus
Mop din bumbac Mopatex nr.6 250 grame, ideal in curatenia zilnica pentru trafic redus – mediu. Greutate: 250 grame. Material: bumbac 90%, 10% diverse fire. Mod de ambalare: 1 bucata.