Prima pagină » covoare

Afișez toate cele 8 rezultate

Detergent parfumat pentru covoare mochete si tapiterii CS8 Carpet Shampoo 5 litri

171.00 lei TVA inclus
Detergent parfumat pentru covoare, mochete si tapiterii CS8 Carpet Shampoo, cu spuma uscata, pentru curatarea mochetelor, a covoarelor si a tapiteriilor cu masina monodisc. Improspateaza culorile si nu ataca tesatura.

Detergent parfumat pentru covoare, mochete si tapiterii Ecolab Carpet Spray-Ex 5 litri

257.00 lei TVA inclus
Detergent parfumat pentru covoare, mochete si tapiterii Ecolab Carpet Spray-Ex 5 litri, un detergent cu performanta superioara, super concentrat, care este folosit pentru igiena si intretinerea covoarelor si tesaturilor. Formula sa inovativa permite indepartarea cu usurinta a murdariei acumulate in mochete si covoare.

Detergent parfumat pentru covoare, mochete si tapiterii Tapi Shampoo 5 litri

245.00 lei TVA inclus
Tapi Shampoo este un detergent parfumat concentrat pentru curatarea intermediara a tuturor tipurilor de mochete, covoare si tapiterii.

Detergent pentru indepartat pete grele de pe suprafete textile Evans Spot Light 750 ml

40.00 lei TVA inclus
Detergent pentru indepartat pete grele de pe suprafete textile Evans Spot Light 750 ml, parfumat, pentru indepartarea petelor de pe mochete, covoare si tapiterii. Potrivit pentru pete ca: ulei, grasimi, sfecla rosie, cerneala, suc de fructe, ceai si cafea.

Detergent spumant pentru covoare, mochete si tapiterii Ecolab Carpet Shampoo 5 litri

266.00 lei TVA inclus
Detergent spumant pentru covoare, mochete si tapiterii Ecolab Carpet Shampoo 5 litri, extrage murdaria si curata covoarele in profunzime. Produsul este usor de manevrat si ofera un parfum placut. Spuma creata fie de un generator de spuma sau cu ajutorul periei de curatare moale a masinii reduce umiditatea covorului.

Solutie anti-spumanta pentru aspiratoare cu injectie-extractie Evans Defoamer 5 litri

195.00 lei TVA inclus
Evans Defoamer este o emulsie anti-spumanta pentru utilizarea cu aparate de injectie-extractie, aspiratoare de lichid sau masini automate de spalat pardoseli. Impiedicati acumularea de spuma in rezervorul de solutie murdara.

Solutie pentru indepartarea gumei de mestecat Detak 300 ml

60.00 lei TVA inclus
Solutia pentru indepartarea gumei de mestecat Detak este un tratament pentru indepartarea gumei de mestecat, usor de folosit. Solutie pe baza de solvent.

Spray pentru indepartarea gumei de mestecat Tapi Gum 500 ml

100.00 lei TVA inclus
Tapi Gum este un spray pentru indepartarea gumei de mestecat, prin inghetarea acesteia si desprinderea de pe substrat cu ajutorul unei spatule.