Prima pagină » grup sanitar

Afișez toate cele 5 rezultate

Detergent detartrant pentru toalete Taski Sani Clonet 5 litri

161.00 lei TVA inclus
Detergent detartrant pentru grupuri sanitare Taski Sani Clonet este o formula gata de utilizat pentru indepartarea depunerilor de calcar si a altor contaminanti din vase de WC si pisoare. Gratie vascozitatii ridicate si compozitia speciala a acidului si preparatul adera perfect pe suprafete verticale rapid si eficient.

Detergent igienizant pentru toalete si grupuri sanitare Ecolab Diesin Maxx 5 litri

287.00 lei TVA inclus
Detergent igienizant pentru toalete si grupuri sanitare Ecolab Diesin Maxx 5 litri este un produs de curatare acid cu proprietati de dezinfectare pentru utilizare zilnica si pentru curatari grele.

Detergent lichid pentru bai si toalete Ecolab Into XL Fresh 5 litri

234.00 lei TVA inclus
Detergent lichid pentru bai si toalete Ecolab Into XL Fresh 5 litri, cu agenti speciali care lupta si indeparteaza petele si depunerile de calcar, urina si sapun, fiind un emulsionant excelent si pentru urmele de grasime. Elimina in mod eficient toate felurile de reziduuri din spatiile sanitare.

Detergent pentru grupuri sanitare Taski Sani Cid W1 5 litri

163.00 lei TVA inclus
Detergent pentru grupuri sanitare Taski Sani Cid W1 este un detergent cu acid citric pentru curatarea zilnica a tuturor suprafetelor lavabile din grupuri sanitare. Formula speciala combina performanta de curatare excelenta cu prevenirea depunerilor de piatra si rugina in special in apa dura.

Detergent pentru vasul de toaleta Room Care R1-Plus PurEco 1500 ml

403.00 lei TVA inclus
Detergent pentru vasul de toaleta Room Care R1-Plus destinat curatarii zilnice a vasului de toaleta si a pisoarelor. Ambalaj conceput pentru utilizarea impreuna cu sistemele de dozare de tip Divermite de la Diversey.