Prima pagină » injectie extractie

Afișez toate cele 5 rezultate

Detergent parfumat pentru covoare mochete tapiterii Tapi Extract 5 litri

221.00 lei TVA inclus
Detergent parfumat pentru covoare, mochete si tapiterii Tapi Extract, cu spumare redusa, pentru curatarea cu masina de injectie-extractie.

Detergent parfumat pentru covoare, mochete si tapiterii Ecolab Carpet Spray-Ex 5 litri

257.00 lei TVA inclus
Detergent parfumat pentru covoare, mochete si tapiterii Ecolab Carpet Spray-Ex 5 litri, un detergent cu performanta superioara, super concentrat, care este folosit pentru igiena si intretinerea covoarelor si tesaturilor. Formula sa inovativa permite indepartarea cu usurinta a murdariei acumulate in mochete si covoare.

Detergent parfumat pentru covoare, mochete si tapiterii Evans Extract Pro 5 litri

108.00 lei TVA inclus
Evans Extract Pro este un sampon pentru covoare si tapiterii, ideal pentru a fi folosit cu o masina de injectie/extractie, pentru a indeparta petele si murdaria.

Detergent universal parfumat pentru pardoseli Evans Mystrol 5 litri

145.00 lei TVA inclus
Detergent universal parfumat pentru pardoseli Evans Mystrol, cu aroma placuta de lamaie. Se foloseste cu mopul sau prin spray-ere. Recomandat pentru tratamentul initial la curatarea mochetei prin injectie-extractie.

Fisa tehnica

Solutie anti-spumanta pentru aspiratoare cu injectie-extractie Evans Defoamer 5 litri

195.00 lei TVA inclus
Evans Defoamer este o emulsie anti-spumanta pentru utilizarea cu aparate de injectie-extractie, aspiratoare de lichid sau masini automate de spalat pardoseli. Impiedicati acumularea de spuma in rezervorul de solutie murdara.