Prima pagină » inox

Afișez 1 - 15 din 25 de rezultate

Burete inox Mopatex

5.00 lei TVA inclus
Burete inox Mopatex, permite curatarea cu rapiditate a suprafetelor cu grasimi persistente. Dimensiune: 10 x 12,5 cm. Material: plasă din oțel 100%. Mod de ambalare: 1 bucata.

Cos de gunoi din inox cu capac batant Limpio CX-50LP

348.00 lei TVA inclus
Cos de gunoi din inox cu capac batant Limpio CX-50LP, potrivit pentru toalete, restaurante, hoteluri, statii peco si alte locuri publice. Rezistent si foarte durabil cu mecanism push bin. Dimensiuni: diametru 35 cm si inaltime 76 cm. Capacitate: 50 litri. Mod de ambalare: 1 bucata.

Cos de gunoi din inox cu inchidere lenta Limpio CXR-10L

225.00 lei TVA inclus
Cos de gunoi din inox cu inchidere lenta Limpio CXR-10L cu pedala si galeata interioara din plastic. Carcasa rezistenta inoxidabila 0.4 mm, forma dreptunghiulara. Dimensiuni: 333 x 215 x 392 mm. Capacitate: 10 litri. Mod de ambalare: 1 bucata.

Cos de gunoi din inox cu inchidere lenta Limpio CXR-20L

300.00 lei TVA inclus
Cos de gunoi din inox cu inchidere lenta Limpio CXR-20L cu pedala si galeata interioara din plastic. Carcasa rezistenta inoxidabila 0.4 mm, forma dreptunghiulara. Dimensiuni: 413 x 235 x 553 mm. Capacitate: 20 litri. Mod de ambalare: 1 bucata.

Cos de gunoi din inox cu inchidere lenta Limpio CXR-30L

335.00 lei TVA inclus
Cos de gunoi din inox cu inchidere lenta Limpio CXR-30L cu pedala si galeata interioara din plastic. Carcasa rezistenta inoxidabila 0.4 mm, forma dreptunghiulara. Dimensiuni: 340 x 260 x 610 mm. Capacitate: 30 litri. Mod de ambalare: 1 bucata.

Cos de gunoi din inox cu scrumiera Limpio CSR-03

191.00 lei TVA inclus
Cos de gunoi din inox cu scrumiera Limpio CSR-03. Baza din otel inoxidabil, cos interior metalic, scrumiera inoxidabila, poate fi folosit atat in interior cat si in exterior. Specificatii:
  • Inaltime: 600 mm
  • Diametru: 250 mm
  • Culoare: argintiu

Cos de gunoi din inox lucios cu pedala Limpio CX2-5L

55.00 lei TVA inclus
Cos de gunoi din inox Limpio CX2-5L cu pedala si galeata interioara din plastic. Carcasa rezistenta inoxidabila 0.4 mm, forma rotunda. Dimensiuni: diametru 20.5 cm si inaltime 25.7 cm. Capacitate: 5 litri. Mod de ambalare: 1 bucata.

Detergent pentru curatarea inoxului Clover Dazzle 750 ml

85.00 lei TVA inclus
Detergent neparfumat pentru curatarea inoxului Clover Dazzle. Potrivit pentru suprafete dure precum: echipamente pentru bucatarii, tejghele, frigidere, usi de lift, crom si sticla.

Detergent pentru geamuri si inox Evans Clear 5 litri

74.00 lei TVA inclus
Detergent pe baza de alcool pentru curatarea geamurilor si a inoxului Evans Clear. Potrivit pentru suprafete dure precum: crom, plastic, monitoare, ceramica si portelan.

Detergent pentru geamuri si inox Evans Clear 750 ml

28.00 lei TVA inclus
Detergent pe baza de alcool pentru curatarea geamurilor si a inoxului Evans Clear. Potrivit pentru suprafete dure precum: crom, plastic, monitoare, ceramica si portelan.

Detergent pentru inox Kiehl Vinoxin 500 ml

15.00 lei TVA inclus
Detergent pentru inox Kiehl Vinoxin este un detergent foarte activ pe baza de acizi, care nu trebuie diluat. Acest produs nu contine coloranti si odorizanti si curata toate suprafetele rezistente la apa si acizi din bucatarii si din industria alimentara. A nu se folosi pe suprafete sensibile la acizi. Pe aceste suprafete produce pagube ireversibile.

Detergent pentru suprafete din inox Ecolab Helios Brillant 500 ml

73.00 lei TVA inclus
Detergent pentru suprafete din inox Ecolab Helios Brillant 500 ml, un agent de curatare pentru suprafete ceramice si otel inoxidabil, care curata si intretine toate suprafetele din metal, cum ar fi otelul inoxidabil, crom, nichel si alama.

Detergent profesional pentru inox Suma Inox Classic D7 750 ml

75.00 lei TVA inclus
Detergent profesional pentru inox Suma Inox Classic D7 este un preparat utilizabil ca atare pentru intretinerea suprafetelor de otel inoxidabil ce nu intra in contact direct cu alimentele. Continutul de uleiuri speciale asigura protejarea suprafetelor si confera un luciu suplimentar.

Dispenser de prosoape pentru maini Tork Xpress Countertop Multifold inox

585.00 lei TVA inclus
Dispenser de prosoape pentru maini Tork Xpress Countertop Multifold inox, o alternativa excelenta pentru a mentine servetele in maxima igiena. Design modern cu suprafete netede si linii simple, se integreaza perfect in toaleta dumneavoastra. Faceti o impresie buna, sporind imaginea de inalta calitate a unitatii dumneavoastra. Otelul inoxidabil elegant cu strat anti-amprente arata exceptional si ramane curat.

Dispenser inox hartie igienica Twin rola medie fara tub Tork65

650.00 lei TVA inclus
Dispenser pentru hartie igienica rola medie fara tub Tork Twin inox, ideal pentru toaletele cu trafic mediu si ridicat, care pun un accent deosebit pe satisfactia oaspetilor.