Prima pagină » laveta universala

Afișez toate cele 4 rezultate

Laveta din micronfibre reciclate Vileda r-MicronQuick, 5 buc./set

90.00 lei TVA inclus
Laveta din micronfibre reciclate Vileda r-MicronQuick, 5 buc./set, fabricata din micronfibre reciclate 70%, care realizeaza performante superioare de curatare chiar si in structuri microscopice si indeparteaza pana la 99,99% dintre virusi si bacterii doar cu apa. Datorita acestui fapt, r-MicronQuick este ideal pentru zonele de ingrijire medicala, unde este necesar un nivel ridicat de curatenie si igiena.

Laveta microfibra universala Clean&Clever Eco62, 40×40cm

6.00 lei TVA inclus
Laveta microfibra universala Clean&Clever 40x40cm, este realizata dintr-un material de calitate superioara, pentru a raspunde celor mai exigente cerinte.Acestea sunt ideale pentru indepartarea prafului de pe suprafetele netede fara a lasa urme. Curata si confera stralucire a suprafetelor din sticla, oglinda, crom si otel. Sunt, de asemenea, ideale pentru curatarea prin pulverizare a suprafetelor, precum: mobila, birouri, geamuri. Disponibile pe diferite culori.

Rola laveta universala Mopatex 32×40 cm, 14 metri

62.00 lei TVA inclus
Rola laveta universala Mopatex 32x40 cm, 14 metri, potrivita pentru suprafete multiple, din material sintetic, se portioneaza la marimea dorita. Este foarte utila pentru curatarea eficienta a diverselor obiecte si suprafete existente in casa – mobilier, vesela, obiecte sanitare. Laveta are o putere mare de absorbtie si de stergere a murdariei.

Rola laveta universala Mopatex, 40×30 cm, 8 metri

66.00 lei TVA inclus
Rola laveta universala Mopatex, 40x30 cm, 8 metri, potrivita pentru suprafete multiple, din material sintetic, se portioneaza la marimea dorita. Este foarte utila pentru curatarea eficienta a diverselor obiecte si suprafete existente in casa - mobilier, vesela, obiecte sanitare. Laveta are o putere mare de absorbtie si de stergere a murdariei.