Prima pagină » lavete

Afișez toate cele 14 rezultate

Dispenser pentru lavete pliate Tork rosu

144.00 lei TVA inclus
Dispenser pentru lavete pliate Tork rosu, protejeaza rezervele impotriva murdariei si ofera o distribuire bucata cu bucata pentru reducerea consumului si a risipei. Tork Performance este urmatoarea generatie de dozatoare pentru stergeri profesionale.

Dispenser pentru lavete pliate Tork turcoaz

144.00 lei TVA inclus
Dispenser pentru lavete pliate Tork turcoaz, protejeaza rezervele impotriva murdariei si ofera o distribuire bucata cu bucata pentru reducerea consumului si a risipei.

Laveta de curatare cu grad redus de scamosare Tork, 120 portii, 5 seturi/bax

1,086.00 lei TVA inclus
Laveta de curatare cu grad redus de scamosare Tork, rezistente, flexibile si ambalate intr-un pachet portabil din material plastic de protectie, datorita caruia pot fi utilizate usor si confortabil pentru curatari de multe tipuri.

Laveta microfibra Vileda MicroClean Plus, 5 buc./set, 40×45 cm

100.00 lei TVA inclus
Laveta microfibra Vileda MicroClean Plus, 5 buc./set, pentru curatare intr-un singur pas. MicroClean Plus este laveta perfecta pentru sarcini solicitante de curatare pe orice tip de suprafete dure. Mod de ambalare: 5 buc./set.

Laveta preumezita pentru curatarea mainilor Tork, 1 strat, 58 portii

90.00 lei TVA inclus
Laveta preumezita pentru curatarea mainilor Tork  este un mod convenabil si eficient pentru curatarea mainilor cand apa nu este la dispozitie. Acest produs ajuta la o reumplere eficienta a recipientului.

Lavete antistatice pentru uz industrial Tork, 80 portii, 5 seturi/bax

481.00 lei TVA inclus
Lavete antistatice pentru uz industrial Tork, singurele lavete industriale certificate pentru a fi utilizate in medii ESD. Sunt ideale pentru stergeri de pregatire cu solventi inflamabili a suprafetelor cu pericol de incarcare electrostatica.

Lavete de curatare pentru bucatarie Tork, 75 portii, 4 seturi/bax

405.00 lei TVA inclus
Lavete de curatare pentru bucatarie Tork extrem de absorbante si foarte rezistente chiar si ude, fiind astfel alternativa ideala pentru lavetele traditionale de bucatarie.

Lavete de curatare pentru utilizare indelungata Tork, 90 portii, 5 seturi/bax

900.00 lei TVA inclus
Lavete de curatare pentru utilizare indelungata Tork foarte rezistente si absorbante. Sunt antistatice si nu lasa scame, pot fi utilizate pe suprafete sensibile. Pot fi utilizate cu solventi, dezinfectanti si detergenti fara a se deteriora.

Lavete din microfibra de unica folosinta Tork, 40 buc./set. 8 seturi/bax

750.00 lei TVA inclus
Lavete din microfibra de unica folosinta Tork de inalta calitate, cu scamosare redusa, elimina 99,9% din micro-organismele de pe suprafata, inclusiv Clostridium difficile si ofera rezultate superioare in curatarea suprafetelor dure. Conceput pentru unica folosinta si eliminare.

Lavete industriale pentru curatare Tork, 55 portii, 8 seturi/bax

418.00 lei TVA inclus
Lavete industriale pentru curatare Tork, 55 portii, 8 seturi/bax: O laveta moale si flexibila excelenta pentru spatiile inguste si ideala pentru curatarea uleiului si a grasimii. Laveta ofera rezultate de curatare profesionale datorita efectului exelCLEAN. Caracteristici:
  • Lungime pliat: 19.3 cm
  • Lungime nepliat: 38.5 cm
  • Latime nepliat: 32 cm
  • Latime pliat: 16
  • Numar de straturi: 1
  • Numar de lavete/pachet: 55
  • Culoare: gri
  • Greutate: 446.4grame
  • Mod de ambalare: 8 pachete/bax.

Lavete industriale ultra-rezistente Tork, 100 portii, 5 seturi/bax

567.00 lei TVA inclus
Lavete industriale ultra-rezistente Tork, protejeaza mainile impotriva caldurii si a resturilor metalice datorita design-ului rezistent. Pot fi utilizate cu solventi, dezinfectanti si detergenti fara a se deteriora. Poate inlocui si lavetele de bumbac si pot fi reutilizate.

Lavete pentru stergeri profesionale Kimberly Clark Wypall X80

471.00 lei TVA inclus
Lavete pentru stergeri profesionale Kimberly Clark Wypall X80 special concepute pentru stergere usoara pana la medie, in special acolo unde absorbtia este esentiala. WypAll® X80 absoarbe uleiul si apa de trei ori mai repede decat prosoapele obisnuite. Chiar si atunci cand este ud, ramane rezistent la rupere si isi pastreaza forma.

Lavete textile pentru spalare Tork Premium Delicat, 135 buc./set, 8 seturi/bax

440.00 lei TVA inclus
Lavete textile pentru spalare Tork Premium Delicat, 135 buc./set, 8 seturi/bax, ideale pentru spalarea pacientilor, cu apa si sapun delicat. Materialul netesut din care sunt realizate poate fi sterilizat.

Servetele umede pentru curatarea suprafetelor Tork 58 bucati/galetusa

102.00 lei TVA inclus
Servetele umede pentru curatarea suprafetelor Tork, recomandate pentru stergeri de ulei, vopsea, murdarie grea, dar si pentru pregatirea suprafetelor inaintea altor operatiuni.