Prima pagină » maner

Afișez toate cele 10 rezultate

Articulatie pentru prelungitor telescopic Unger

79.00 lei TVA inclus
Articulatie pentru prelungitor telescopic Unger, se fixeaza pe prelungitor si permite accesul in locurile greu accesibile. Este compatibila cu diverse ustensile Unger (raclete, mansoane, razuitoare, pamatufuri de praf etc).

Maner din aluminiu Mopatex 140 cm

17.00 lei TVA inclus
Maner din aluminiu Mopatex pentru mop, matura, racleta, lungime 140 cm. Maner din cauciuc pentru utilizare usoara si eficienta. Foarte usor dar rezistent.

Maner din aluminiu TTS verde 140 cm

39.00 lei TVA inclus
Maner din aluminiu TTS verde ergonomic si cu o greutate redusa. Este realizat dintr-un tub de aluminiu cu diametrul de 23 mm, lungimea de 140 cm si prezinta o gaura in partea inferioara.

Maner din lemn Mopatex 120 cm

9.00 lei TVA inclus
Maner Mopatex realizat din lemn, are diametru de 22 mm, lungime 1.2 m si este lacuit. Prezinta in partea inferioara filet.

Maner metalic invelit in plastic Mopatex 120 cm

4.00 lei TVA inclus
Maner metalic Mopatex realizat dintr-un tub de metal cu diametru de 22 mm, lungime 1.2 m si este invelit in plastic. Prezinta in partea inferioara filet.

Maner metalic Vileda 138 cm

18.00 lei TVA inclus
Maner metalic Vileda cu filet, ideal pentru maturi si mopuri. Lungime: 138 cm.

Maner telescopic din aluminiu Vileda

134.00 lei TVA inclus
Maner telescopic din aluminiu Vileda folosit la operatiunile de curatenie impreuna cu dispozitivele Vileda (prinderi mop, talpi mop etc.). Dimensiune: 100 - 180 cm Mod de ambalare: 1 bucata.

Maner universal din aluminiu Vileda Professional 150 cm

61.00 lei TVA inclus
Maner universal din aluminiu Vileda Professional 150 cm, pentru mopuri si maturi. Coada de mop usoara, cu zona de prindere antiderapanta de 18,5 cm. Zona de prindere este modelata ergonomic conferind o prindere sigura si confortabila.

Maner Vileda Spray Pro Inox 145 cm

270.00 lei TVA inclus
Manerul Vileda Spray Pro Inox este compatibil cu toate sistemele de curățare Vileda Professional. Fara a fi nevoie de umplerea si golirea galetilor grele, SprayPro Inox este simplu si usor de utilizat, ceea ce il face ideal pentru utilizarea atat de curatatorii profesionisti cat si de cei semi-profesionisti.

Prelungitor telescopic Unger OptiLoc 2×2 metri

283.00 lei TVA inclus
Prelungitor telescopic Unger OptiLoc 2x2 metri reprezinta solutia ideala pentru curatenia geamurilor la inaltime. Pe prelungitorul telescopic se pot monta diverse accesorii: perii de praf, raclete, razuitoare etc.