Prima pagină » manson

Afișez toate cele 6 rezultate

Manson abraziv pentru spalarea geamurilor TTS 35 cm

45.00 lei TVA inclus
Manson abraziv pentru spalarea geamurilor TTS dotat cu o suprafata abraziva intr-una din partile laterale. Dimensiune: 35 cm. Material: poliester.

Manson de rezerva pentru spalator Mopatex ECO 35 cm

13.00 lei TVA inclus
Mansonul de rezerva pentru spalator Mopatex ECO are peri lungi pentru a absorbi mai mult solutie si dungi colorate pentru a acoperi mizeria colectata cat mai mult posibil. Partea poate fi spalata la temperaturi de max. 60° C. Dimensiune : 35 cm.

Manson de rezerva pentru spalator Unger Monsoon 35 cm

70.00 lei TVA inclus
Manson de rezerva pentru spalator Unger Monsoon 35 cm din material mixt, cu fibre extra lungi, pad abraziv si fixare velcro. Putere de curatare excelenta, poate fi spalat la masina de pana la 500 de ori.

Manson de rezerva pentru spalator Unger Monsoon 45 cm

83.00 lei TVA inclus
Manson de rezerva pentru spalator Unger Monsoon 45 cm din material mixt, cu fibre extra lungi, pad abraziv si fixare velcro. Putere de curatare excelenta, poate fi spalat la masina de pana la 500 de ori.

Spalator pentru geamuri TTS 35 cm

63.00 lei TVA inclus
Spalator pentru geamuri TTS se foloseste pentru spalarea geamurilor murdare. Mansonul are fibre lungi pentru a absorbi mai multa solutie, iar manerul este ergonomic si i se poate atasa un prelungitor telescopic pentru spalatul geamurilor la inaltime.

Suport pentru manson Mopatex ECO 35 cm

15.00 lei TVA inclus
Suport pentru manson Mopatex ECO este cadrul care sustine spalatorul pentru geamuri. Este produs din plastic, pentru greutate redusa, si are un maner ergonomic la care se poate atasa un prelungitor telescopic pentru spalatul geamurilor la inaltime. Dimensiune: 35 cm.