Prima pagină » Masina monodisc

Afișez toate cele 3 rezultate

Masina universala monodisc Taski Ergodisc 165

15,033.00 lei TVA inclus

Prețul afișat este informativ.

VĂ RUGĂM, CEREȚI OFERTĂ PERSONALIZATĂ!

Pentru toate echipamentele din oferta noastră se asigură:

  • garanție și service
  • postgaranție
  • training personal
  • consiliere în alegerea produsului și consumabilelor aferente
  • intervenție service în maxim 48 de ore!
Masina universala monodisc Taski Ergodisc 165 reprezinta o serie inovatoare de masini monodisc. Utilizarea materialelor ce încorporeaza o tehnologie ridicata garanteaza realizarea de masini robuste, ce amortizeaza socurile, cu durata de viata lunga si costuri reduse pentru reparatii. Toate masinile TASKI Ergodisc au o garantie de 2 ani. Termen de livrare: 3-5 zile.

Masina universala monodisc Truvox Orbis 200 ECO

5,899.00 lei TVA inclus
Masina Monodisc TRUVOX Orbis 200 ECO este o masina monodisc universala pentru curatarea suprafetelor ca: mocheta, covoare, linoleum, PVC, parchet, marmura, gresie etc. Este o varianta rentabila de monodisc, care ofera manevrabilitate si productivitate exceptionale pentru curatarea si lustruirea pardoselilor dure. Accesorii incluse: disc de tractiune, rezervor de 5 litri, perie samponare mocheta.

Masina universala monodisc Truvox Orbis Compact

7,115.00 lei TVA inclus
Masina universala monodisc Truvox Orbis Compact este o masina monodisc de dimensiuni mici pentru folosirea in spatii inguste sau congestionate. Curata suprafete multiple cum ar fi: mochete, covoare, linoleum, PVC, parchet, marmura, gresie etc. Este ideal pentru: spitale și case de bătrâni, hoteluri și facilități de catering, școli și universități, cu dimensiunea compactă perfectă pentru curățarea și spălarea zonelor mai mici sau restrânse.