Prima pagină » odorizant

Afișez 1 - 15 din 40 de rezultate

Detergent dezinfectant virucid pentru grupuri sanitare Taski Sani 4 in 1 SD 1400 ml

212.00 lei TVA inclus
Detergent dezinfectant virucid pentru grupuri sanitare Taski Sani 4 in 1 SD: Detergent, detartrant, dezinfectant si dezodorizant, pentru toate suprafetele dure, rezistente la acizi, din grupurile sanitare. Dintr-un recipient concentrat SmartDose se pot realiza 87 de pulverizatoare gata de utilizat.

Detergent odorizant pentru pardoseli Good Sense Vert 5 litri

187.00 lei TVA inclus
Detergent odorizant pentru pardoseli Good Sense Vert, preparat pentru curatarea suprafetelor si dezodorizare activa. Detergent si dezodorizant concentrat pentru conditionarea ambientului interior si intretinerea suprafetelor lavabile. Spre deosebire de odorizantele conventionale, componentele active ale preparatului distrug chimic sursele de mirosuri neplacute.

Dispenser pentru odorizant Rubbermaid Microburst 3000 alb

142.00 lei TVA inclus
Dispenser pentru odorizant Rubbermaid Microburst 3000 alb programabil, cu LCD, ce ofera o prospetime de lunga durata in camere, capacitate 75 ml.

Dispenser pentru odorizant Rubbermaid Microburst 3000 Chrome

189.00 lei TVA inclus
Dispenser pentru odorizant Rubbermaid Microburst 3000 Chrome programabil, cu LCD, ce ofera o prospetime de lunga durata in camere, capacitate 75 ml.

Dispenser pentru odorizant Rubbermaid Microburst 3000 negru

142.00 lei TVA inclus
Modelul de dispenser pentru odorizant Rubbermaid Microburst 3000 negru este programabil, cu LCD. El ofera o prospetime de lunga durata in incaperi si asigura o durata de viata a odorizantului de pana la 90 de zile.

Dozator pentru spray odorizant Tork alb

90.00 lei TVA inclus
Dozator pentru spray odorizant Tork alb are o functionalitate excelenta pana la cel mai mic detaliu, fiind foarte practic si usor de intretinut. Dozatorul functioneaza cu 2 baterii R14, care nu sunt incluse in pachet. Dimensiuni: 6 x 9.7 x 17.4 cm. Mod de ambalare: 1 bucata.

Dozator pentru spray odorizant Tork gri

90.00 lei TVA inclus
Dozator pentru spray odorizant Tork gri are o functionalitate excelenta pana la cel mai mic detaliu, fiind foarte practic si usor de intretinut. Este ideal pentru toalete cu faianta inchisa la culoare si creaza o imagine eleganta pentru locatia dumneavoastra.

Odorizant ambiental Spring Air Ultra Scent Adorable 200ml

30.00 lei TVA inclus
Odorizant ambiental Spring Air Ultra Scent Adorable 200ml, o aroma adorabila, asa cum ii spune si numele, ce iti provoaca simturile. Note de varf: citrice, lavanda. Note de mijloc: trandafir, iasomie, busuioc. Note de baza: lemn de santal, patchouli, ambra, lemn de cedru.

Odorizant ambiental Spring Air Ultra Scent Black Satin 200 ml

30.00 lei TVA inclus
Odorizant ambiental Spring Air Ultra Scent Black Satin 200 ml, o atingere fina a notelor dulci, orientale pentru a crea prospetimea unui parfum unic ademenitor. Note de varf: de prospetime, citrice, florale. Note de mijloc: mosc, chihlimbar. Note de baza: dulci, vetiver, orientale, pudrate.

Odorizant ambiental Spring Air Ultra Scent Blue Velvet 200 ml

30.00 lei TVA inclus
Odorizant ambiental Spring Air Ultra Scent Blue Velvet 200 ml, o combinatie senzuala de extracte naturale de iasomie, trandafir si lavanda cu note joase de vanilie, lemn de santal, cedru si cu o atingere de gardenie.

Odorizant ambiental Spring Air Ultra Scent Boudoir Lotus White Tea 200 ml

30.00 lei TVA inclus
Odorizant ambiental Spring Air Ultra Scent Boudoir Lotus White Tea 200 ml, parfum ambiental din gama Exclusive. Note de varf: Lemon, Orange. Note de mijloc: Rose, Jasmine, Gardenia, Lilly of the Valley, Ylang Ylang, Cedarwood. Note joase: Vanilla,Musk, Sandalwood.

Odorizant ambiental Spring Air Ultra Scent Grapes 200 ml

30.00 lei TVA inclus
Odorizant ambiental Spring Air Ultra Scent Grapes 200 ml, parfum ambiental din gama Exotic Fruits cu un miros irezistibil de struguri proaspat culesi. Note de varf: struguri albi, note verzi – fructate. Note de mijloc: piersica, mar, struguri rosii. Note de baza: iasomie, caramel.

Odorizant ambiental Spring Air Ultra Scent Lavender 200ml

30.00 lei TVA inclus
Odorizant ambiental Spring Air Ultra Scent Lavender 200ml, un parfum de lavanda cu nuante de iasomie si mosc ce iti ofera liniste si confort.

Odorizant ambiental Spring Air Ultra Scent Pomegranate Delight 200ml

30.00 lei TVA inclus
Odorizant ambiental Spring Air Ultra Scent Pomegranate Delight 200ml, un parfum energizant de rodie proaspata potentat de mosc, vanilie, mar verde si lamaie.

Odorizant ambiental Spring Air Ultra Scent Scandal 200 ml

30.00 lei TVA inclus
Odorizant ambiental Spring Air Ultra Scent Scandal 200 ml, un parfum inteligent, creat special pentru cei care doresc să traiasca sansa popularitatii in toate modurile bune. Note de varf: bergamota, piersica. Note de mijloc: zmeura, coacaz negru, iasomie. Note de baza: lemn de santal, mosc.