Prima pagină » polish

Afișez toate cele 7 rezultate

Aplicator de polish TTS

73.00 lei TVA inclus
Aplicator de polish TTS, din plastic, articulat, pentru a face aplicarea polishului mai usoara in medii cu obstacole. Material: poliester. Dimensiune: 40 cm. Mod de ambalare: 1 bucata.

Detergent cu polish pentru mobilier Evans LSP 750 ml

30.00 lei TVA inclus
Detergent universal parfumat Evans LSP, cu polish, pentru mobilier. Potrivit pentru suprafete dure precum: lemn, suprafete laminate sau vopsite, inox, crom, sticla, plastic si monitoare.

Emulsie de protectie cu luciu inalt Taski Jontec Eternum 2.5 litri

316.00 lei TVA inclus
Emulsie de protectie cu luciu inalt Taski Jontec Eternum adecvata pentru restaurarea si protejarea pardoselilor lavabile. Tehnologia sa ofera o

Emulsie de protectie cu luciu inalt Taski Jontec Eternum 5 litri

376.00 lei TVA inclus
Emulsie de protectie cu luciu inalt Taski Jontec Eternum adecvata pentru restaurarea si protejarea pardoselilor lavabile. Tehnologia sa ofera o rezistenta superioara la trafic impotriva murdariei, asigurand costuri reduse de intretinere pentru a imbunatati productivitatea.

Polish acrilic pentru pardoseli Evans Enhance 5 litri

266.00 lei TVA inclus
Polish acrilic ultralucios pentru pardoseli Evans Enhance, rezistent la trafic intens si usor de intretinut. Creaza un finisaj durabil, cu aspect umed.

Rezerva pentru aplicatorul de polish TTS

40.00 lei TVA inclus
Rezerva pentru aplicatorul de polish TTS, cu peri ultra-scurti pentru a evita pierderile in timpul ceruirii. Distributie uniforma a solutiei, fara a lasa urme. Se recomanda spalarea la maxim 60° C, folosind detergenti cu pH<11.

Solutie protectoare pentru pardoseli Kiehl Thermodur Diamant 5 litri

360.00 lei TVA inclus
Solutie protectoare pentru pardoseli Kiehl Thermodur Diamant, dispersie din materiale plastice, reticulata tridimensional, foarte rezistenta la uzura si zgarieturi, pentru protectia pavimentelor in domenii foarte frecventate. Consum pe metru patrat: 25 ml/strat. Mod de ambalare: bidon 5 litri.