Prima pagină » racleta

Afișez 1 - 15 din 19 rezultate

Maner din aluminiu Mopatex 140 cm

17.00 lei TVA inclus
Maner din aluminiu Mopatex pentru mop, matura, racleta, lungime 140 cm. Maner din cauciuc pentru utilizare usoara si eficienta. Foarte usor dar rezistent.

Racleta pentru pardoseala Mopatex ECO 75 cm

55.00 lei TVA inclus
Racleta pentru pardoseala Mopatex ECO 75 cm, utila pentru a impinge cantitati mari de apa. Realizat din nylon, prezinta filet pentru diferite tipuri de manere. Material: plastic. Mod de ambalare: 1 bucata.

Racleta pentru pardoseala TTS 35 cm

38.00 lei TVA inclus
Racleta pentru pardoseala TTS 35 cm, utila pentru a impinge cantitati mari de apa. Cadru realizat din polipropilena, cu banda dubla de neopren expandat negru. Compatibila cu orice maner cu orificiu cu diametrul intre 18 si 23 mm.

Racleta pentru pardoseala TTS 55 cm

38.00 lei TVA inclus
Racleta pentru pardoseala TTS 55 cm, utila pentru a impinge cantitati mari de apa. Cadru realizat din polipropilena, cu banda dubla de neopren expandat negru. Compatibila cu orice maner cu orificiu cu diametrul intre 18 si 23 mm.

Racleta pentru sters geamuri si spalator Lewi viceversa 45 cm

140.00 lei TVA inclus
Racleta pentru sters geamuri si spalator Lewi viceversa 45 cm: Pentru eficienta sporita in curatarea ferestrelor, un produs 2 in 1 precum racleta pentru sters geamuri si spalatorul Lewi nu trebuie sa lipseasca personalului administrativ.

Racleta pentru sters geamuri si spalator Unger VisaVersa 35 cm

230.00 lei TVA inclus
Racleta pentru sters geamuri si spalator Unger VisaVersa 35 cm, economisiti timp fara a fi nevoie sa schimbati ustensila. Complet cu Canalul-S, manson prespalare original si lama de cauciuc moale profesionala.

Racleta profesionala ergonomica pentru geamuri TTS 35 cm

74.00 lei TVA inclus
Racleta profesionala ergonomica pentru geamuri TTS pentru indepartarea cu usurinta a apei de pe geamuri. Racleta este alcatuita dintr-un maner si un suport din otel inoxidabil, ce permit operatorului sa curete perfect suprafata cu o singura stergere datorita lamelei de cauciuc, care poate fi usor inlocuita atunci cand este uzata. Dimensiune: 35 cm. Material: oțel inoxidabil.

Racleta profesionala pentru geamuri Mopatex ECO 35 cm

31.00 lei TVA inclus
Racleta profesionala pentru geamuri Mopatex ECO, folosita pentru stergerea geamurilor spalate, este confectionata din inox si are maner ergonomic la care se poate atasa un prelungitor telescopic pentru stersul geamurilor la inaltime.

Racleta profesionala pentru geamuri Mopatex ECO 45 cm

36.00 lei TVA inclus
Racleta profesionala pentru geamuri Mopatex ECO, folosita pentru stergerea geamurilor spalate, este confectionata din inox si are maner ergonomic la care se poate atasa un prelungitor telescopic pentru stersul geamurilor la inaltime.

Racleta profesionala pentru geamuri TTS 35 cm

61.00 lei TVA inclus
Racleta profesionala pentru geamuri TTS, lungime 35 cm. Maner din otel imbracat in cauciuc pentru ergonomie sporita, calitate extra a cauciucului lamelei. Se pot conecta manere-prelungitoare.

Racleta profesionala pentru geamuri TTS 45 cm

65.00 lei TVA inclus
Racleta profesionala pentru geamuri TTS, lungime 45 cm. Maner din otel imbracat in cauciuc pentru ergonomie sporita, calitate extra a cauciucului lamelei. Se pot conecta manere-prelungitoare.

Racleta profesionala pentru geamuri Unger Ergotec 35 cm

136.00 lei TVA inclus
Racleta profesionala pentru geamuri Unger Ergotec 35 cm din otel inoxidabil cu maner bicomponent. Proiectat cu maner ergonomic avansat pentru o utilizare confortabila si pentru schimbarea rapida si simpla a canalului.

Racleta profesionala pentru geamuri Unger Ergotec Ninja 40° 35 cm

218.00 lei TVA inclus
Racleta profesionala pentru geamuri Unger Ergotec Ninja 40° 35 cm cu maner din carbon, ideala pentru curatarea geamurilor si a suprafetelor vitrate.

Racleta profesionala pentru geamuri Unger Ergotec Ninja 40° 45 cm

230.00 lei TVA inclus
Racleta profesionala pentru geamuri Unger Ergotec Ninja 40° 45 cm cu maner din carbon, ideala pentru curatarea geamurilor si a suprafetelor vitrate.

Rezerva de cauciuc pentru racleta TTS 92 cm

27.00 lei TVA inclus
Rezerva de cauciuc pentru racleta TTS se foloseste la inlocuirea cauciucului de la racleta de geam cand acesta se uzeaza. Se taie in functie de dimensiune.