Prima pagină » sapun spuma

Afișez toate cele 14 rezultate

Dozator cu senzor pentru gel dezinfectant Purell TFX 1200 ml

130.00 lei TVA inclus
Cu dozatorul cu senzor pentru gel dezinfectant Purell TFX nu e nevoie să atingeţi nimic — este suficient să ţineţi mâinile dedesubt şi produsul este dozat. Capacitate extrem de  mare – pana la 1000 portii – suficient pentru 1000 de igienizari ale mainilor. Cu trei baterii alcaline standard marimea C obții aproximativ 30000 de utilizări. Bateriile nu sunt incluse in pachet.

Dozator cu senzor pentru sapun spuma Tork alb

358.00 lei TVA inclus
Dozator cu senzor pentru sapun spuma Tork alb cu un design elegant si linii fine, este ideal pentru locatiile unde este pus accentul pe o imagine premium. Este echipat cu senzori pentru reducerea riscului de contaminare incrucisata la atingerea lui. Are o capacitate mare si este indicat in zonele cu trafic mediu spre intens. Dozatorul de sapun Tork se utilizeaza doar cu cartusele de sapun specifice acestuia. Caracteristici:
 • Dimensiuni: 27.8 x 12.8 x 11.2 cm
 • Greutate: 690 grame
 • Material: plastic ABS
 • Culoare: alb
 • Mod de ambalare: 1 bucata.

Dozator cu senzor pentru sapun spuma Tork inox

877.00 lei TVA inclus
Dozator cu senzor pentru sapun spuma Tork inox, solutia optima pentru toaletele premium, acolo unde se doreste o imagine de lux. Design modern cu suprafete netede si linii simple, se integreaza perfect in toaleta dumneavoastra. Dozatorul de sapun Tork se utilizeaza doar cu cartusele de sapun specifice acestuia.

Dozator cu senzor pentru sapun spuma Tork negru

358.00 lei TVA inclus
Dozator cu senzor pentru sapun spuma Tork negru cu un design elegant si linii fine, este ideal pentru locatiile unde este pus accentul pe o imagine premium. Este echipat cu senzori pentru reducerea riscului de contaminare incrucisata la atingerea lui. Are o capacitate mare si este indicat in zonele cu trafic mediu spre intens. Dozatorul de sapun Tork se utilizeaza doar cu cartusele de sapun specifice acestuia. Caracteristici:
 • Dimensiuni: 27.8 x 12.8 x 11.2 cm
 • Greutate: 690 grame
 • Material: plastic ABS
 • Culoare: negru
 • Mod de ambalare: 1 bucata.

Dozator pentru sapun spuma Tork inox

366.00 lei TVA inclus
Dozator pentru sapun spuma Tork inox cu un design elegant si linii fine, ideal pentru locatiile unde este pus accentul pe o imagine premium. Este fabricat din otel inoxidabil, cu un strat anti amprente, mentinand dispenserul curat, pentru o experienta placuta a utilizatorului. Dozatorul de sapun Tork se utilizeaza doar cu cartusele de sapun specifice acestuia.

Dozator pentru sapun spuma Tork negru

86.00 lei TVA inclus
Dozator pentru sapun spuma Tork negru cu capacitate foarte mare, aproximativ 3000 de dozari, practic unul din cele mai economice dispensere de sapun. Design robust, foarte practic in locurile aglomerate si acolo unde igiena este de importanta maxima. Dozatorul de sapun Tork se utilizeaza doar cu cartusele de sapun specifice acestuia. Caracteristici:
 • Dimensiuni: 29.2 x 11.4 x 11.3 cm
 • Greutate: 361 grame
 • Material: plastic ABS
 • Culoare: negru
 • Mod de ambalare: 1 bucata.

Sapun spuma antimicrobian Tork 1000 ml

104.00 lei TVA inclus
Sapunul spuma antibacterian Tork este ideal pentru utilizarea in grupurile sanitare aglomerate atat din birouri, hoteluri cat si din restaurante. Datorita eficacitatii foarte mare de aproximativ 2500 de utilizari/cartus, sapunul spuma antibacterian Tork se constituie intr-o varianta profesionala economica, croita special pentru nevoile dumnevoastra.

Sapun spuma Diversey Soft Care Foam H2 700 ml

38.00 lei TVA inclus
Sapun spuma Diversey Soft Care Foam H2, un sapun cu un parfum proaspat, cremos, fin si previne iritarea pielii. Produsul este adecvat pentru utilizarea in zonele unde este necesara spalarea frecventa a mainilor cum ar fi: spitale, hoteluri, scoli, restaurante, pensiuni, institutii publice.

Sapun spuma Ecolab Nexa Foam 1 – 750 ml

56.00 lei TVA inclus
Sapun spuma Ecolab Nexa Foam 1 750 ml special formulat pentru persoane cu pielea sensibila. O performanta de curatare superioara, care este, de asemenea, prietenoasa cu pielea dumneavoastra. Parfum placut si proaspat, fiind ideal pentru toaletele publice.

Sapun spuma Evans Citrus Foam 5 litri

76.00 lei TVA inclus
Sapun spuma parfumat Evans Citrus Foam, cu miros de citrice. Ofera o spuma de curatare instantanee, bogata. Contine crema hidratanta pentru a proteja pielea.

Sapun spuma Kimberly Clark Scott Essential 1000 ml

96.00 lei TVA inclus
Sapun spuma Kimberly Clark Scott Essential 1000 ml, cu un parfum delicat. Sapunul spuma ajuta la spalarea si clatirea mainilor mai repede decat sapunul traditional, rezultand o utilizare mai redusa a apei si a timpului de spalare.

Sapun spuma Tork Clarity 1000 ml

61.00 lei TVA inclus
Sapun spuma Tork Clarity 1000 ml fara parfum: nu compromiteti igiena mainilor cu noul sapun spuma Tork Clarity, formulat folosind un numar limitat de ingrediente, 99% din origini naturale. Se potriveste in dozatoarele Tork Skincare pentru economii de timp si intretinere fara efort.

Sapun spuma Tork Luxury Soft 800 ml

71.00 lei TVA inclus
Sapunul spuma Tork Luxury Soft este ideal pentru utilizarea in grupurile sanitare de capacitate mare atat din birouri, hoteluri, cat si din restaurante. Cu un miros placut si delicat, acesta are o consistenta fina, spumoasa, extrem de placuta ce va proteja pielea, prevenind iritarea acesteia.

Sapun spuma Tork Mild 1000 ml

61.00 lei TVA inclus
Sapunul spuma Tork Mild ofera cea mai placuta experienta de spalare a mainilor, avand in compozitia sa atat ingrediente si emolienti de calitate superioara, cat si un parfum foarte placut. De asemenea, datorita rezervei sigiliate, de unica folosinta, acesta ofera cel mai inalt grad de igiena posibil.