Prima pagină » spray

Afișez toate cele 5 rezultate

Maner Vileda Spray Pro Inox 145 cm

270.00 lei TVA inclus
Manerul Vileda Spray Pro Inox este compatibil cu toate sistemele de curățare Vileda Professional. Fara a fi nevoie de umplerea si golirea galetilor grele, SprayPro Inox este simplu si usor de utilizat, ceea ce il face ideal pentru utilizarea atat de curatatorii profesionisti cat si de cei semi-profesionisti.

Pachet Vileda Spray Pro + Evans High Class 5 litri

467.00 lei TVA inclus
Pachet Vileda Spray Pro: Curatarea este si mai usoara datorită manerului Vileda Spray Pro Inox. Acest sistem all-in-one are un maner cu un compartiment pentru lichide reincarcabil, astfel incat sa il puteti folosi fara o galeata si sa obtineti in continuare rezultate stralucitoare.

Sapun spray fara parfum Tork 1000 ml

36.00 lei TVA inclus
Sapun spray fara parfum Tork asigura 3000 de doze de sapun pentru spalari pe maini. Datorita consistentei de spuma, consumul este redus cu 50%, asigurand performanta si calitate pentru spalarea mainilor. Hidrateaza pielea si ofera o experienta placuta utilizatorilor. Este potrivit pentru locatiile cu trafic mare, unde eficienta este elementul cheie.

Sapun spray Tork 1000 ml

40.00 lei TVA inclus
Sapun spray Tork usor parfumat, delicat cu pielea. Reprezinta solutia optima pentru zonele cu trafic intens, unde eficienta este cel mai important factor. Prin dozarea cu sistemul spray, sapunul acopera o suprafata foarte mare a mainii chiar din momentul dozarii, reducand timpul de spalare si consumul de sapun.

Spray pentru indepartarea gumei de mestecat Tapi Gum 500 ml

100.00 lei TVA inclus
Tapi Gum este un spray pentru indepartarea gumei de mestecat, prin inghetarea acesteia si desprinderea de pe substrat cu ajutorul unei spatule.