Prima pagină » suma

Afișez toate cele 12 rezultate

Aditiv de clatire pentru cuptoare cu sistem de autocuratare Suma Auto Oven Rinse 5 litri

175.00 lei TVA inclus
Aditiv de clatire pentru cuptoare cu sistem de autocuratare Suma Auto Oven Rinse special conceput conform specificatiilor principalelor marci de cuptoare cu autocuratare prezente in Europa si Statele Unite. Produsul contine un surfactant cu spumare redusa pentru uscare rapida si fara urme. Contine, de asemenea, agenti pentru controlul si prevenirea depunerilor.

Aditiv de clatire pentru masini automate de spalat vase Suma Rinse A5 5 litri

257.00 lei TVA inclus
Aditiv de clatire pentru masini automate de spalat vase Suma Rinse usor spumant, de uz general, special formulat pentru a fi utilizat la o gama larga de masini profesionale de spalat vase.

Aditiv pentru clatire in masini automate Suma Crystal A8 5 litri

223.00 lei TVA inclus
Aditiv pentru clatire in masini automate Suma Crystal A8 5 litri este un aditiv de clatire concentrat, cu spumare redusa, pentru masini automate de spalat vase, cu proprietati de control a depunerilor de piatra. Acesta a fost special conceput pentru a fi utilizat intr-o gama larga de masini de spalat vase.

Detergent dezinfectant pentru bucatarie Suma Bac D10 5 litri

226.00 lei TVA inclus
Detergent dezinfectant pentru bucatarie Suma Bac D10, curata si dezinfecteaza intr-un singur pas, degreseaza si indeparteaza rapid resturile, eficient indiferent de duritatea apei, recomandat in special pentru utilizare in ariile de productie alimentara.

Detergent dezinfectant pentru suprafete Suma Chlorsan D10.4 20 litri

396.00 lei TVA inclus
Detergent dezinfectant pentru suprafete Suma Chlorsan D10.4 pentru curatarea si dezinfectarea tuturor suprafetelor din industria alimentara. Suma Chlorsan D10.4 este un detergent dezinfectant lichid, care curata si dezinfecteaza toate suprafetele din industria alimentara, intr-un singur pas.

Detergent pentru plite si gratare Suma Grill D9 2 litri

109.00 lei TVA inclus
Detergent pentru plite si gratare Suma Grill D9 2 litri este un detergent puternic alcalin destinat curatarii periodice a cuptoarelor si gratarelor foarte murdare. Acest amestec de ingrediente alcaline, surfactanti si solventi indeparteaza chiar si cele mai persistente depuneri carbonizate.

Detergent pentru plite si gratare Suma Grill D9 5 litri

270.00 lei TVA inclus
Detergent pentru plite si gratare Suma Grill D9 5 litri este un detergent puternic alcalin destinat curatarii periodice a cuptoarelor si gratarelor foarte murdare. Acest amestec de ingrediente alcaline, surfactanti si solventi indeparteaza chiar si cele mai persistente depuneri carbonizate.

Detergent pentru spalat vase automat Suma Combi+ LA6 5 litri

254.00 lei TVA inclus
Detergent pentru spalat vase automat Suma Combi+ LA6 utilizeaza noua tehnologie inovatoare combinand intr-un singur produs un detergent lichid pentru

Detergent pentru spalat vase in masini automate Suma Nova L6 5 litri

260.00 lei TVA inclus
Detergent pentru spalat vase automat Suma Nova L6, concentrat, nespumant, pentru spalarea automata a vaselor si paharelor, special formulat pentru a asigura eliminarea excelenta a murdariei in conditii de apa foarte dura.

Detergent pentru suprafete lavabile Suma Multi Conc D3 1500 ml

165.00 lei TVA inclus
Detergent pentru suprafete lavabile Suma Multi Conc D3 este un detergent foarte concentrat pentru curatarea suprafetelor lavabile dure din ariile de productie alimentara, inclusiv pardoseli, pereti, usi, plafoane si echipamente generale.

Detergent profesional pentru inox Suma Inox Classic D7 750 ml

75.00 lei TVA inclus
Detergent profesional pentru inox Suma Inox Classic D7 este un preparat utilizabil ca atare pentru intretinerea suprafetelor de otel inoxidabil ce nu intra in contact direct cu alimentele. Continutul de uleiuri speciale asigura protejarea suprafetelor si confera un luciu suplimentar.

Detergent universal pentru bucatarie Suma Multi D2 5 litri

205.00 lei TVA inclus
Detergent universal pentru bucatarie Suma Multi D2, ideal pentru curatarea suprafetelor lavabile in spatiile de productie alimentara precum pardoseli pereti, usi, tavane, utilaje si ustensile.