Prima pagină » suport

Afișez toate cele 10 rezultate

Suport de perete pentru ustensile Unger Hang Up

116.00 lei TVA inclus
Suport de perete pentru ustensile Unger Hang Up, pentru trei ustensile ce sunt inserate din fata in rulouri de cauciuc. Practic si ideal pentru acces rapid. Pur si simplu atasati de perete, folosind dibluri. Pentru manere cu diametru de 21 – 32 mm.

Suport metalic pentru mop Mopatex 60 cm

20.00 lei TVA inclus
Suport metalic pentru mop Mopatex 60 cm. Puteti efectua o curatenie atat umeda cat si uscata. Reprezinta solutia economica pentru toate sarcinile de curatare. Putere mare de acoperire pe suprafete diverse. Obtineti o curatenie fara efort, in conditii de igiena maxima.

Suport metalic pentru mop TTS 60 cm

23.00 lei TVA inclus
Suport metalic pentru mop TTS 60 cm, ideal pentru a fi utilizat cu mopurile plate. Inelul universal permite utilizarea oricaror manere cu un diametru de 18 la 23 mm. Dimensiuni: 60 cm. Mod de ambalare: 1 bucata.

Suport metalic pentru mop TTS 80 cm

32.00 lei TVA inclus
Suport metalic pentru mop TTS 80 cm, ideal pentru a fi utilizat cu mopurile plate. Inelul universal permite utilizarea oricaror manere cu un diametru de 18 la 23 mm. Dimensiuni: 80 cm. Mod de ambalare: 1 bucata.

Suport pentru manson Mopatex ECO 35 cm

15.00 lei TVA inclus
Suport pentru manson Mopatex ECO este cadrul care sustine spalatorul pentru geamuri. Este produs din plastic, pentru greutate redusa, si are un maner ergonomic la care se poate atasa un prelungitor telescopic pentru spalatul geamurilor la inaltime. Dimensiune: 35 cm.

Suport pentru mop Mopatex Swan 40 cm

40.00 lei TVA inclus
Suport pentru mop Mopatex Swan, pentru o curatenie fara efort, in conditii de igiena maxima. Dimensiuni: 11 x 40 cm. Mod de ambalare: 1 bucata.

Suport pentru mop Vileda CombiSpeed Pro 40 cm

175.00 lei TVA inclus
Suport pentru mop Vileda CombiSpeed Pro pentru mopurile plate si buzunar cu sistem antiderapant care protejeaza mopul impotriva alunecarii. Are o constructie solida, imbinari armate cu suruburi metalice si sistem de prindere pentru maner cu zavor. Latime: 40cm.

Suport pentru mop Vileda UltraSpeed 40 cm

108.00 lei TVA inclus
Suport pentru mop Vileda UltraSpeed 40 cm. Acesta permite prinderea mopului astfel incat in momentul clatirii si stoarcerii nu trebuie detasat de pe suport.

Ustensila manuala pentru colturi TTS Terfir

84.00 lei TVA inclus
Ustensila manuala pentru colturi TTS Terfir, un sistem cu banda speciala si paduri abrazive pentru curatarea profunda a murdariei incrustate. Ideal pentru curatarea profesionala de inalta performanta.

Ustensila pentru colturi TTS Terfir

71.00 lei TVA inclus
Ustensila pentru colturi TTS Terfir, un sistem cu banda speciala si paduri abrazive pentru curatarea profunda a murdariei incrustate. Ideal pentru curatarea profesionala de inalta performanta. Compatibil cu orice maner cu orificiu cu diametrul intre 18 si 23 mm.