Prima pagină » tablete

Afișez toate cele 6 rezultate

Tablete de clatire Rational Jet Care Tabs

Prețul inițial a fost: 888.00 lei.Prețul curent este: 687.00 lei. TVA inclus
Tablete de clatire Rational Jet Care Tabs pentru clatit cuptoare cu program de curatare automata, cu aburi. Mod de ambalare: cutie de 150 tablete.

Tablete de clatire Rational Rinse Aid Tabs 50 tablete/set

Prețul inițial a fost: 454.00 lei.Prețul curent este: 395.00 lei. TVA inclus
Tablete de clatire Rational Rinse Aid Tabs 50 tablete pentru clatit cuptoare cu program de curatare automata, cu aburi. Mod de ambalare: cutie de 50 tablete x 60 grame.

Tablete dezinfectante de clor Ecolab Sanichlor 160 tablete

95.00 lei TVA inclus
Tablete dezinfectante de clor Ecolab Sanichlor 160 tablete cu dizolvare rapida. Produsul contribuie la eficacitatea sistemului de igiena in zonele de procesare a alimentelor si in zonele de lucru. Tabletele de Sanichlor actionează rapid si eficace datorita spectrului larg de actiune biocida.

Tablete dezinfectante Suma Tab D4

142.00 lei TVA inclus
Tablete dezinfectante Suma Tab pe baza de clor pentru zonele de preparare a alimentelor. Potrivit pentru curatarea meselor de lucru, frigidere, ustensile, pereti, pardoseli etc., dar si pentru dezinfectarea fructelor si a legumelor.

Tablete pentru spalat vase in masini automate Clean&Clever SMA35

38.00 lei TVA inclus
Tablete pentru spalat vase in masini automate Clean&Clever SMA35, fara clor. Recomandat pentru utilizare in masinile de spalat vase de uz casnic. Mod de ambalare: cutie 60 tablete.

Tablete pentru spalat vase in masini automate Ecolab Eco-Clin Tabs 4 kg

325.00 lei TVA inclus
Tablete pentru spalat vase in masini automate Ecolab Eco-Clin Tabs 4 kg, cu inalbire activa pe baza de oxigen. Eficient si in apa cu duritate crescuta. Produs profesional ideal pentru uzul casnic sau in restaurante, hoteluri, bucatarii si multe altele.