Prima pagină » tesaturi

Afișez toate cele 12 rezultate

Detergent concentrat lichid pentru textile Ecolab Ecobrite Magic Emulsion 25 kg

1,221.00 lei TVA inclus
Detergent concentrat lichid pentru textile Ecolab Ecobrite Magic Emulsion 25 kg poate fi folosit pentru toate textilele lavabile din poliester, bumbac, in si vascoza.

Detergent gel pentru rufe Stardrops The Pink Stuff Sensitive 900 ml

40.00 lei TVA inclus
Detergent gel pentru rufe Stardrops The Pink Stuff Sensitive 900 ml, aprobat de maternitati si testat dermatologic ca fiind bland cu pielea. Conceput cu atentie pentru a indeparta petele, in timp ce infuzeaza un miros proaspat si fructat, pentru o curatare stralucita si 7 zile de prospetime.

Detergent parfumat pentru covoare, mochete si tapiterii Ecolab Carpet Spray-Ex 5 litri

243.00 lei TVA inclus
Detergent parfumat pentru covoare, mochete si tapiterii Ecolab Carpet Spray-Ex 5 litri, un detergent cu performanta superioara, super concentrat, care este folosit pentru igiena si intretinerea covoarelor si tesaturilor. Formula sa inovativa permite indepartarea cu usurinta a murdariei acumulate in mochete si covoare.

Detergent pentru rufe Stardrops The Pink Stuff Bio 960 ml

40.00 lei TVA inclus
Detergent pentru rufe Stardrops The Pink Stuff Bio 960 ml, indeparteaza petele dure prima data, in timp ce parfumul nostru proaspat si fructat iti infuzeaza hainele pentru o curatare stralucitoare si 7 zile de prospetime.

Detergent universal pentru textile Kiehl Arenas Compact 1000 ml

54.00 lei TVA inclus
Detergent universal pentru textile Kiehl Arenas Compact cu enzime, fara fosfati, cu randament de spalare excelent, la temperaturi de 30 - 90°C. Datorita adaosului inhibitorilor contra murdariilor si a enzimelor, acest produs indeparteaza si murdarii intense, cum ar fi sange sau proteina din articole textile.

Inalbitor lichid pe baza de clor Ecolab Ecobrite Destainer 20 kg

426.00 lei TVA inclus
Inalbitor lichid pe baza de clor Ecolab Ecobrite Destainer 20 kg pentru textile albe. Se utilizeaza numai in combinatie cu sistemul de dozare Ecolab.

Odorizant pentru textile Good Sense Fresh 750 ml

23.00 lei TVA inclus
Odorizant pentru textile Good Sense Fresh, produs spray gata de utilizat pentru indepartarea mirosurilor nedorite din mobilier si textile. Mirosurile nu sunt mascate de odorizant, ci eliminate efectiv.

Pudra miraculoasa impotriva petelor pentru rufe albe Stardrops The Pink Stuff 1 kg

40.00 lei TVA inclus
Pudra miraculoasa impotriva petelor pentru rufe albe Stardrops The Pink Stuff 1 kg a fost formulata pentru indepartarea uimitoare a petelor de pe hainele albe, cu un parfum proaspat, curat, tipic Pink Stuff.

Pudra miraculoasa impotriva petelor pentru rufe colorate Stardrops The Pink Stuff 1 kg

40.00 lei TVA inclus
Pudra miraculoasa impotriva petelor pentru rufe colorate Stardrops The Pink Stuff 1 kg este excelenta pentru utilizarea pe haine albe sau colorate si a fost formulata pentru indepartarea uimitoare a petelor, cu un parfum proaspat, curat, tipic Pink Stuff.

Solutie de pretratare a petelor de rugina de pe textile Ecolab Stainblaster Rust Remover 500 ml

82.00 lei TVA inclus
Solutie de pretratare a petelor de rugina de pe textile Ecolab Stainblaster Rust Remover 500 ml, cu o metoda unica de aplicare si o formula ce are ca rezultat eliminarea mai eficienta a petelor lasate de metale. Are substante chimice inovatoare si tinteste pete specifice – puterea de actiune ajuta la eliminarea necesitatii de respalare si de inlocuire timpurie a textilelor.

Solutie pentru indepartarea petelor Ecolab Stainblaster Multi Purpose 500 ml

108.00 lei TVA inclus
Solutie pentru indepartarea petelor Ecolab Stainblaster Multi Purpose 500 ml, produs de tratare a textilelor inaintea spalarii, cu o metoda unica de aplicare si cu multi-enzime, ceea ce are ca rezultat eliminarea eficienta a petelor. Pentru utilizare pe cele mai obisnuite tipuri de murdarie, precum petele de mancare, grasime, ulei, cerneala, sange, ruj si murdarie corporala.

Spray miraculos pentru indepartarea petelor Stardrops The Pink Stuff 500 ml

20.00 lei TVA inclus
Spray miraculos pentru indepartarea petelor Stardrops The Pink Stuff 500 ml ideal pentru tesaturile albe si colorate. Cu formula sa naturala sigura si non-toxica, functioneaza eficient asupra multor pete de zi cu zi cu usurinta.