Prima pagină » toaleta

Afișez 1 - 15 din 27 de rezultate

Decapant sanitar Kiehl Santex 1000 ml

27.00 lei TVA inclus
Decapant sanitar Kiehl Santex pe baza de acizi, cu actiune intensiva. Indeparteaza piatra urinala, depunerile si sapunurile calcaroase. Dezvolta un miros placut in timpul aplicarii. Dupa aplicare a se clati bine cu apa rece. Consum pe metru patrat: 1-5 ml Mod de ambalare: flacon 1000 ml.

Detartrant pentru toaleta Domestos Professional 750 ml

16.00 lei TVA inclus
Detartrant pentru toaleta Domestos Professional 750 ml cu formula sa densa cu efect de durata, dizolva rapid depunerile de calcar din vasul de toaleta, lasand in urma un parfum placut.

Detergent acid parfumat pentru toaleta Clean&Clever PRO 13

14.00 lei TVA inclus
Detergent acid parfumat pentru toaleta Clean&Clever PRO 13 pentru indepartarea depunerilor de piatra, rugina si murdarie din vasul de WC si pisoare.

Detergent acid pentru bai si toalete Ecolab Bathcare Special 61 1 litru

230.00 lei TVA inclus
Detergent acid pentru bai si toalete Ecolab Bathcare Special 61 1 litru, indeparteaza cu usurinta depunerile de calcar si reziduurile de sapun si gel de dus de pe cazi, dusuri, chiuvete, toalete si robinete fara a lasa reziduuri si confera stralucire de durata.

Detergent detartrant pentru toalete Taski Sani Clonet 5 litri

161.00 lei TVA inclus
Detergent detartrant pentru grupuri sanitare Taski Sani Clonet este o formula gata de utilizat pentru indepartarea depunerilor de calcar si a altor contaminanti din vase de WC si pisoare. Gratie vascozitatii ridicate si compozitia speciala a acidului si preparatul adera perfect pe suprafete verticale rapid si eficient.

Detergent gel pentru curatarea si dezinfectarea toaletelor Domestos Professional Pine Fresh 5 litri

47.00 lei TVA inclus
Detergent gel pentru curatarea si dezinfectarea toaletelor Domestos Professional Pine Fresh 5 litri, distruge chiar si cei mai rezistenti microbi, inclusiv bacteriile, ciupercile, sporii si virusurile. Continua sa adere la suprafata din toaleta si sa distruga microbii chiar si dupa ce ai tras apa.

Detergent gel pentru toaleta Stardrops The Pink Stuff 750 ml

16.00 lei TVA inclus
Detergent gel pentru toaleta Stardrops The Pink Stuff 750 ml, solutia de curatare a toaletei miraculoasa are un parfum unic, proaspat si fructat. Actiunea sa de curatare cu spuma stralucitoare va lasa toaleta curata din punct de vedere igienic.

Detergent igienizant pentru toalete si grupuri sanitare Ecolab Diesin Maxx 5 litri

287.00 lei TVA inclus
Detergent igienizant pentru toalete si grupuri sanitare Ecolab Diesin Maxx 5 litri este un produs de curatare acid cu proprietati de dezinfectare pentru utilizare zilnica si pentru curatari grele.

Detergent lichid pentru bai si toalete Ecolab Into XL Fresh 5 litri

234.00 lei TVA inclus
Detergent lichid pentru bai si toalete Ecolab Into XL Fresh 5 litri, cu agenti speciali care lupta si indeparteaza petele si depunerile de calcar, urina si sapun, fiind un emulsionant excelent si pentru urmele de grasime. Elimina in mod eficient toate felurile de reziduuri din spatiile sanitare.

Detergent pentru grupuri sanitare Taski Sani Cid W1 5 litri

163.00 lei TVA inclus
Detergent pentru grupuri sanitare Taski Sani Cid W1 este un detergent cu acid citric pentru curatarea zilnica a tuturor suprafetelor lavabile din grupuri sanitare. Formula speciala combina performanta de curatare excelenta cu prevenirea depunerilor de piatra si rugina in special in apa dura.

Detergent pentru toaleta Ecolab MAXX Into WC2 750 ml

32.00 lei TVA inclus
Detergent pentru toaleta Ecolab MAXX Into WC2 750 ml este un detergent ecologic, cu efect dezodorizant, gata de utilizare, adecvat pentru curatarea grupurilor si spatiilor sanitare.

Detergent pentru vasul de toaleta Room Care R1-Plus PurEco 1500 ml

403.00 lei TVA inclus
Detergent pentru vasul de toaleta Room Care R1-Plus destinat curatarii zilnice a vasului de toaleta si a pisoarelor. Ambalaj conceput pentru utilizarea impreuna cu sistemele de dozare de tip Divermite de la Diversey.

Detergent spuma de curatare pentru bai si toalete Stardrops The Pink Stuff 750 ml

17.00 lei TVA inclus
Detergent spuma de curatare pentru bai si toalete Stardrops The Pink Stuff 750 ml cu formula antipicurare, indeparteaza si previne depunerea calcarului. Stralucire sclipitoare fara urme.

Odorizant solid Braeco WC Automat

16.00 lei TVA inclus
Odorizant solid Braeco WC Automat pentru vasul de WC cu miros de citrice. Mod de ambalare: set de 4 bucati.

Odorizant Vectair V-Fresh

18.00 lei TVA inclus
Odorizant Vectair V-Fresh este un odorizant universal in stare solida care poate fi instalat cu usurinta pe orice suprafata dura utilizand ventuza inclusa in pachet.