Prima pagină » Truvox

Afișez toate cele 15 rezultate

Aspirator de praf dorsal Truvox Valet Backpack II

1,656.00 lei TVA inclus
Aspirator de praf dorsal Truvox Valet Backpack II este noua varianta imbunatatita a Valet BackPack si este un aspirator profesional de praf cu sustinere dorsala.

Aspirator de praf si lichid Truvox Valet Aqua 20 HD

1,435.00 lei TVA inclus
TRUVOX Valet Aqua 20 HD este un aspirator profesional pentru praf si lichide. Acest aspirator rezistent, umed și uscat, este conceput pentru utilizări comerciale grele și este ideal pentru spațiile mai mici de curățare, cu o capacitate de 20 litri și o dimensiune compactă.

Aspirator pentru suprafete mari Truvox Valet Wide Area Vac

23,091.00 lei TVA inclus
Aspirator pentru suprafete mari Truvox Valet Wide Area Vac cu o cale de curatare de 70 cm, oferind o acoperire de 2,5 ori mai mare comparativ cu un aspirator tipic sau vertical. Puterea sa de curatare comerciala provine din motoarele duble de 1000 W, cu o eficienta dubla. Truvox Valet Wide Area Vac este un aspirator de praf, ideal pentru biserici, aeroporturi, centre de conferinte, hoteluri, centre sportive, magazine si alte spatii mari. Termen de livrare: pana la 30 zile.

Aspirator profesional de praf si lichid Truvox Valet Aqua 55 HD

2,975.00 lei TVA inclus
Aspirator profesional de praf si lichid TRUVOX Valet Aqua 55 HD este conceput pentru utilizări comerciale grele și este simplu și ușor de utilizat. Are o capacitate mai mare a rezervorului pentru spațiile de curățare de dimensiuni medii. Termen de livrare: pana la 30 zile.  

Aspirator profesional de praf si lichid Truvox Valet Aqua 75 IND

3,958.00 lei TVA inclus
Aspirator profesional de praf si lichid Truvox Valet Aqua 75 IND cu o putere mare de aspirare. Rezervorul de 75 L il face ideal pentru utilizarea pe suprafete mari. Are 2 motoare pentru putere mare de aspirare in orice conditii. A fost conceput pentru a combina atât puterea, cât și durabilitatea. Rezervoarele sale din oțel inoxidabil nu se vor fisura, asigurând o durată lungă de viață operațională și fiabilitate. Termen de livrare: pana la 30 zile.

Aspirator profesional de praf Truvox VTVe

750.00 lei TVA inclus
TRUVOX VTVe  este un aspirator profesional de praf cu filtru HEPA. Acest aspirator este ideal pentru aziluri, birouri și facilități de educație. VTVe este proiectat pentru a fi compact și include perii si unelte pentru crăpături pentru o curățare îmbunătățită în zonele greu accesibile și restrânse.

Aspirator profesional de praf vertical Truvox Valet Battery Upright II

3,593.00 lei TVA inclus
TRUVOX Valet Upright II este un aspirator profesional vertical de praf cu perie rotativa si filtru Hepa. Ideal in locatii precum case de batrani, birouri, scoli si gradinite, in care alimentarea nu este usor accesibila sau utilizarea masinilor cu cablu prezinta un risc. Termen de livrare: pana la 30 zile.

Aspirator profesional de praf vertical Truvox Valet Dual Motor Upright

3,063.00 lei TVA inclus
Aspirator profesional de praf vertical Truvox Valet Dual Motor Upright este un aspirator comercial puternic, care indeparteaza particulele de praf de pana la 0,3 microni. Puterea sa de curatare comerciala provine de la motorul dublu de 800 de wati, permitand o productivitate ridicata si o curatare eficienta. Este ideal pentru utilizare in institutii medicale, educationale si de birou. Termen de livrare: pana la 30 zile.

Aspirator profesional injectie-extractie Truvox Hydromist Compact

9,572.00 lei TVA inclus
Hydromist Compact (HC250) este o mașină de extracție cu pulverizare all-in-one pentru curățarea covoarelor și tapițeriei. Pentru toate echipamentele din oferta noastră se asigură:
  • garanție și service
  • postgaranție
  • training personal
  • consiliere în alegerea produsului și consumabilelor aferente
  • intervenție service în maxim 48 de ore!

Aspirator profesional injectie-extractie Truvox Hydromist Lite

3,311.00 lei TVA inclus
Truvox Hydromist Lite este un extractor de nivel profesional pentru covoare și tapițerie, care oferă rezultate excepționale de curățare și o valoare excelentă pentru bani. Compact, manevrabil și cu comenzi independente de pulverizare și aspirare, acest extractor de covoare este ușor de utilizat și transportat. Fiind ușoară (10 kg când este goală) și ușor de transportat, această mașină de îngrijire a pardoselii este ideală pentru pub-uri si restaurante mici, cluburi, hoteluri, birouri, case de îngrijire sau spalatorii auto.  

Masina pentru curatat scari rulante Truvox Cimex X46

27,000.00 lei TVA inclus
Masina pentru curatat scari rulante Truvox Cimex X46 integreaza pe deplin aspirarea si spalarea uscata. Functioneaza cu perii rotative pentru o curatare profunda si o gama de perii sunt disponibile pentru a satisface diferite cerinte de curatare. Termen de livrare: pana la 30 zile.

Masina universala monodisc Truvox Orbis 200 ECO

5,899.00 lei TVA inclus
Masina Monodisc TRUVOX Orbis 200 ECO este o masina monodisc universala pentru curatarea suprafetelor ca: mocheta, covoare, linoleum, PVC, parchet, marmura, gresie etc. Este o varianta rentabila de monodisc, care ofera manevrabilitate si productivitate exceptionale pentru curatarea si lustruirea pardoselilor dure. Accesorii incluse: disc de tractiune, rezervor de 5 litri, perie samponare mocheta.

Masina universala monodisc Truvox Orbis Compact

7,115.00 lei TVA inclus
Masina universala monodisc Truvox Orbis Compact este o masina monodisc de dimensiuni mici pentru folosirea in spatii inguste sau congestionate. Curata suprafete multiple cum ar fi: mochete, covoare, linoleum, PVC, parchet, marmura, gresie etc. Este ideal pentru: spitale și case de bătrâni, hoteluri și facilități de catering, școli și universități, cu dimensiunea compactă perfectă pentru curățarea și spălarea zonelor mai mici sau restrânse.

Set saci filtranti din microfibra Truvox VTVe 12 buc./set

150.00 lei TVA inclus
Set saci filtranti din microfibra Truvox VTVe 12 buc./set cu o capacitate de 11.5 litri pentru o productivitate ridicata și clasificare HEPA 13. Sunt prevazuti cu clapeta auto-izolanta care previne varsarea continutului la schimbarea si aruncarea pungii. Mod de ambalare: 12 bucati/set.

Suflanta de aer Truvox Air Mover

2,794.00 lei TVA inclus
TRUVOX Air Mover este o suflanta cu aer rece pentru uscarea rapida a covoarelor si mochetelor. Acest uscător de covoare și camere produce un flux de aer de 2600 m³ / h pentru a usca podelele de orice tip sau dimensiune rapid și ușor. Volumul său mare de aer, orificiile de admisie și evacuarea asigură un flux de aer lin și o productivitate maximă. Termen de livrare: pana la 30 zile.