Prima pagină » unger

Afișez 1 - 15 din 34 de rezultate

Articulatie pentru prelungitor telescopic Unger

79.00 lei TVA inclus
Articulatie pentru prelungitor telescopic Unger, se fixeaza pe prelungitor si permite accesul in locurile greu accesibile. Este compatibila cu diverse ustensile Unger (raclete, mansoane, razuitoare, pamatufuri de praf etc).

Burete pentru sistem Unger Fixi

19.00 lei TVA inclus
Burete pentru sistem Unger Fixi, un sistem de curatare inovator, ideal pentru curatarea suprafetelor mari si inalte, cum ar fi barcile si vehiculele. Este mentinut ferm prin strangerea rozetei de blocare a clampului.

Clamp pentru sistem Unger Fixi

167.00 lei TVA inclus
Clamp pentru sistem Unger Fixi, un sistem de curatare inovator, ideal pentru curatarea suprafetelor mari si inalte, cum ar fi barcile si vehiculele. Mentine ferm un burete sau o laveta textila prin strangerea rozetei de blocare. Peria aspra optionala indeparteaza efectiv murdaria persistenta.

Detergent anticalcar pentru geamuri Unger Rubout 500 ml

114.00 lei TVA inclus
Detergent anticalcar pentru geamuri Unger Rubout 500 ml, solutie concentrata pentru curatarea profesionala a ferestrelor. Indeparteaza petele de apa, rugina, depuneri minerale, calcar si reziduuri de sapun.

Galeata cu scurgator pentru curatarea ferestrelor Unger 12 litri

106.00 lei TVA inclus
Galeata cu scurgator pentru curatarea ferestrelor Unger 12 litri foarte usoara si simplu de manevrat. Maner din metal cu carcasa din plastic. Galeata Unger include suport din plastic pentru lavete de spalare si raclete.

Galeata pentru curatarea ferestrelor Unger 28 litri

188.00 lei TVA inclus
Galeata pentru curatarea ferestrelor Unger 28 litri, dispune de marcaje de masura si 2 canale de scurgere. Sustine racleta de 45 cm. Accesorii optionale: capac, suport sita.

Gel profesional pentru curatat geamuri Unger 500 ml

55.00 lei TVA inclus
Gel profesional pentru curatat geamuri Unger 500 ml, se aplica direct pe spalator, fara a fi nevoie sa se dilueze.

Kit curatare panouri fotovoltaice cu apa demineralizata Unger nLite HydroPower Ultra 6 metri

Prețul inițial a fost: 4,570.00 lei.Prețul curent este: 4,300.00 lei. TVA inclus
Kit pentru curatare panouri fotovoltaice cu apa demineralizata Unger nLite HydroPower Ultra 6 metri, ideal pentru curatarea suprafetelor vitrate la inaltimi de pana la 6 metri. Kitul HydroPower are in componenta sa un filtru cu rasina, care filtreaza apa, lasand-o pura, fara impuritati. Apa pura ajunsa pe suprafata vitrata, elimina mizeriile si praful, fara a lasa urme.

Lama din otel carbon pentru spaclu din plastic pentru curatat geamuri Unger 4 cm 10 bucati

15.00 lei TVA inclus
Lama din otel carbon pentru spaclu din plastic pentru curatat geamuri Unger 4 cm usor de inlocuit. Lama ascutita unidirectional pentru siguranta.

Manson de rezerva pentru spalator Unger Monsoon 35 cm

70.00 lei TVA inclus
Manson de rezerva pentru spalator Unger Monsoon 35 cm din material mixt, cu fibre extra lungi, pad abraziv si fixare velcro. Putere de curatare excelenta, poate fi spalat la masina de pana la 500 de ori.

Manson de rezerva pentru spalator Unger Monsoon 45 cm

83.00 lei TVA inclus
Manson de rezerva pentru spalator Unger Monsoon 45 cm din material mixt, cu fibre extra lungi, pad abraziv si fixare velcro. Putere de curatare excelenta, poate fi spalat la masina de pana la 500 de ori.

Pamatuf de praf din lana de miel Unger

90.00 lei TVA inclus
Pamatuf de praf din lana de miel Unger, ideal chiar si pentru cele mai sensibile suprafete. Lana naturala de miel atrage si retine praful fara a zgaria suprafetele delicate. Rezista la uzura, isi pastreaza forma si respinge umezeala, iar miezul metalic flexibil va permite sa curatati chiar si in locurile incomode.

Pamatuf de praf din pene de strut Unger

235.00 lei TVA inclus
Pamatuf de praf din pene de strut Unger, perfect pentru stergerea suprafetelor delicate, cum ar fi portelan, tablouri, dulapuri, candelabre etc. Realizat cu pene de strut adevarate, se infasoara in jurul obiectelor delicate pentru o curatare usoara.

Perie aspra pentru sistem Unger Fixi

60.00 lei TVA inclus
Perie aspra pentru sistem Unger Fixi, un sistem de curatare inovator, ideal pentru curatarea suprafetelor mari si inalte, cum ar fi barcile si vehiculele. Peria aspra indeparteaza efectiv murdaria persistenta.

Prelungitor telescopic Unger OptiLoc 2×2 metri

283.00 lei TVA inclus
Prelungitor telescopic Unger OptiLoc 2x2 metri reprezinta solutia ideala pentru curatenia geamurilor la inaltime. Pe prelungitorul telescopic se pot monta diverse accesorii: perii de praf, raclete, razuitoare etc.