Prima pagină » universal

Afișez toate cele 12 rezultate

Detergent crema Stardrops The Pink Stuff Cream Cleaner 500 ml

16.00 lei TVA inclus
Detergent crema Stardrops The Pink Stuff Cream Cleaner 500 ml este o crema lichida versatila si eficienta pentru aproape toate tipurile de suprafete dure de acasa. Un produs de baza in camara dvs. de produse de curatat de uz casnic, acest produs de curatare usor abraziv este perfect atat pentru nevoile dvs. de curatare interioara, cat si exterioara.

Detergent pentru curatarea suprafetelor din plastic Tanex Power 10 litri

285.00 lei TVA inclus
Detergent pentru curatarea suprafetelor din plastic Tanex Power. Indeparteaza orice tip de mizerie cum ar fi grasimi minerale, animale sau vegetale.

Detergent pentru curatarea suprafetelor din plastic Tanex Power 750 ml

32.00 lei TVA inclus
Detergent pentru curatarea suprafetelor din plastic Tanex Power. Indeparteaza orice tip de mizerie cum ar fi grasimi minerale, animale sau vegetale.

Detergent pentru suprafete Kiehl Profless 1000 ml

93.00 lei TVA inclus
Detergent pentru suprafete Kiehl Profless, nu contine substante agresive, fiind un produs rapid si economic pentru curatenia de intretinere pe toate suprafetele rezistente la apa. Cu solutia Profless, aplicata prin sistemul spumare-pulverizare, se obtine o dizolvare rapida a murdariilor, protejand in acelasi timp materialele si pielea. Spumati suprafata pe care doriti sa o curatati, apoi stergeti cu o laveta uscata.

Detergent universal miraculos Stardrops The Pink Stuff 750 ml

17.00 lei TVA inclus
Detergent universal miraculos Stardrops The Pink Stuff 750 ml pentru suprafete dure, nemilos cu petele si indeparteaza grasimea si murdaria, lasand suprafetele stralucitor de curate. Sigur, dar rezistent la pete, este formulat cu un parfum proaspat si fructat de rubarba pe care intreaga familie il va indragi absolut. Acest spray usor de utilizat poate fi folosit pe aproape orice, inclusiv blaturi, aragaz, podele, ceramica, gresie, oale si tigai, gratare, chiuvete, barci, urme de zgarieturi, ferestre si multe altele!

Detergent universal pentru bucatarie Suma Multi D2 5 litri

205.00 lei TVA inclus
Detergent universal pentru bucatarie Suma Multi D2, ideal pentru curatarea suprafetelor lavabile in spatiile de productie alimentara precum pardoseli pereti, usi, tavane, utilaje si ustensile.

Detergent universal pentru pardoseli Evans Low Foam Light 5 litri

72.00 lei TVA inclus
Detergent universal neparfumat pentru pardoseli Evans Low Foam Light, nespumant, special pentru folosire cu masini automate. Recomandat pentru curatarea pardoselilor in sali de sport, supermarketuri, centre comerciale si aeroporturi.

Detergent universal Tanet SR13 10 litri

223.00 lei TVA inclus
Detergent universal parfumat Tanet SR13 pentru curatarea suprafetelor lucioase. Potrivit pentru suprafete dure precum PVC, linoleum, cauciuc, piatra, plastic, sticla, ceramica, metal.

Detergent universal Tanet SR15 5 litri

146.00 lei TVA inclus
Detergent universal parfumat Tanet SR15 pe baza de alcool pentru curatarea suprafetelor lucioase. Potrivit pentru suprafete dure precum PVC, linoleum, cauciuc, piatra, plastic, sticla, ceramica, metal.

Lavete de curatare pentru utilizare indelungata Tork, 90 portii, 5 seturi/bax

900.00 lei TVA inclus
Lavete de curatare pentru utilizare indelungata Tork foarte rezistente si absorbante. Sunt antistatice si nu lasa scame, pot fi utilizate pe suprafete sensibile. Pot fi utilizate cu solventi, dezinfectanti si detergenti fara a se deteriora.

Maner universal din aluminiu Vileda Professional 150 cm

61.00 lei TVA inclus
Maner universal din aluminiu Vileda Professional 150 cm, pentru mopuri si maturi. Coada de mop usoara, cu zona de prindere antiderapanta de 18,5 cm. Zona de prindere este modelata ergonomic conferind o prindere sigura si confortabila.

Pasta universala de curatare Stardrops The Pink Stuff 850 grame

25.00 lei TVA inclus
Pasta universala de curatare Stardrops The Pink Stuff 850 grame este perfecta pentru curatarea murdariei, grasimii si petelor de pe cratite, plite de gatit, chiuvete, PVC, gratare, gresie, sticla, dusuri, mobilier de gradina, vopsea, barci, alama si rugina... lista este nesfarsita. Functioneaza miraculos si este usor de utilizat - pur si simplu puneti o cantitate mica de pasta de curatare pe o carpa umeda sau pe buretele de curatare ales de dumneavoastra, frecati usor zona cu probleme si spalati cu apa calda curata! Mod de ambalare: recipient 850 grame.