Prima pagină » vectair

Afișez toate cele 6 rezultate

Odorizant Vectair V-Fresh

18.00 lei TVA inclus
Odorizant Vectair V-Fresh este un odorizant universal in stare solida care poate fi instalat cu usurinta pe orice suprafata dura utilizand ventuza inclusa in pachet.

Sita pisoar Vectair V-Screen Apple Orchard

13.00 lei TVA inclus
Sita pisoar Vectair V-Screen Apple Orchard, ofera un mijloc eficient de a permite pisoarelor sa se goleasca in timp ce se pastreaza un miros proaspat. Aroma: Apple Orchard Durata: pana la 30 zile. Mod de ambalare: 1 bucata.

Sita pisoar Vectair V-Screen Citrus Mango

13.00 lei TVA inclus
Sita pisoar Vectair V-Screen Citrus Mango, ofera un mijloc eficient de a permite pisoarelor sa se goleasca in timp ce se pastreaza un miros proaspat. Aroma: Citrus Mango Durata: pana la 30 zile. Mod de ambalare: 1 bucata.

Sita pisoar Vectair V-Screen Cool Mint

13.00 lei TVA inclus
Sita pisoar Vectair V-Screen Cool Mint, ofera un mijloc eficient de a permite pisoarelor sa se goleasca in timp ce se pastreaza un miros proaspat. Aroma: Cool Mint Durata: pana la 30 zile. Mod de ambalare: 1 bucata.

Sita pisoar Vectair V-Screen Cucumber Melon

13.00 lei TVA inclus
Sita pisoar Vectair V-Screen Cucumber Melon, ofera un mijloc eficient de a permite pisoarelor sa se goleasca in timp ce se pastreaza un miros proaspat. Aroma: Cucumber Melon Durata: pana la 30 zile. Mod de ambalare: 1 bucata.

Sita pisoar Vectair V-Screen Ocean Spray

13.00 lei TVA inclus
Sita pisoar Vectair V-Screen Ocean Spray, ofera un mijloc eficient de a permite pisoarelor sa se goleasca in timp ce se pastreaza un miros proaspat. Aroma: Ocean Spray Durata: pana la 30 zile. Mod de ambalare: 1 bucata.