Prima pagină » xpressnap

Afișez toate cele 5 rezultate

Dispenser pentru servetele de masa Tork Xpressnap Drive-Thru

86.00 lei TVA inclus
Dispenser pentru servetele de masa Tork Xpressnap Drive-Thru, solutia ideala pentru restaurantele cu servire rapida. Servetelele sunt distribuite in cantitati controlate si va faciliteaza operatiunea, in timp ce se reduce consumul si deseurile.

Dispenser pentru servetele de masa Tork Xpressnap Walnut

398.00 lei TVA inclus
Dispenser pentru servetele de masa Tork Xpressnap Walnut, solutia ideala pentru restaurantele contemporane cu servicii limitate si complete, care ofera servetele intr-o locatie centrala. Amprenta compacta minimizeaza utilizarea spatiului de pe tejghea. Designul din lemn de nuc completeaza decorul de lux.

Servetele de masa pentru dispenser Tork Xpressnap albe, 1 strat, 225 portii, 40 seturi/bax

443.00 lei TVA inclus
Servetele de masa pentru dispenser Tork Xpressnap, solutia optima pentru zone de servire a mesei cu trafic mediu si ridicat. Datorita hartiei de foarte buna calitate din care sunt fabricate, servetelele de masa Tork Xpressnap ofera beneficiile unui produs premium, in conditii de costuri scazute.

Servetele de masa pentru dispenser Tork Xpressnap Natural, 1 strat, 225 portii, 40 seturi/bax

565.00 lei TVA inclus
Servetele de masa pentru dispenser Tork Xpressnap Natural intr-un singur strat, solutia optima pentru zone de servire a mesei cu trafic mediu si ridicat. Sunt fabricate integral din fibre reciclate, o alegere excelenta daca doriti sa demonstrati angajamentul fata de mediul inconjurator. Caracteristici:
  • Lungime pliat: 10.7 cm
  • Latime pliat: 16.5 cm
  • Lungime nepliat: 21.3 cm
  • Latime nepliat: 33 cm
  • Numar de portii: 9000
  • Numar de straturi: 1
  • Culoare: natur
  • Greutate: 11703,2 grame
  • Mod de ambalare: 40 seturi x 225 portii.

Servetele de masa pentru dispenser Tork Xpressnap Snack albe, 1 strat, 1125 portii, 8 seturi/bax

395.00 lei TVA inclus
Servetele de masa pentru dispenser Tork Xpressnap Snack albe, 1 strat, 1125 portii, 8 seturi/bax, concepute pentru restaurantele cu autoservire, unde un servetel mic este suficient. Sistemul va va ajuta sa reduceti consumul de servetele de masa cu 25% comparativ cu dozatoarele traditionale de servetele de masa.