Scopul companiei Diversey este să protejeze și să aibă grijă de oameni în fiecare zi. Diversey a fost și va fi întotdeauna un pionier și un promotor al vieții. Ne străduim să furnizăm în permanență tehnologii de curățare și de igienizare de încredere pentru clienții noștri din toate sectoarele noastre la nivel mondial. Acestea includ: managementul unităților, îngrijire medicală, ospitalitate, servicii de retail, precum și alimentație publică și băuturi.

Diversey este un furnizor de produse de curățare, igienizare și întreținere, de sisteme și servicii care integrează eficient substanțele chimice, mașinile și programele de sustenabilitate. Tot ceea ce facem se bazează pe convingerea implicită că igiena și curățenia sunt aspecte esențiale ale vieții și că ceea ce întreprindem constituie un serviciu vital.

Datorită celor 95 de ani de experiență și cunoștințe acumulate, Diversey dezvoltă tehnologii de curățare care salvează vieți, oferind o abordare personalizată, orientată spre client, ce permite soluții sustenabile. Protejăm și îmbunătățim mediul înconjurător, iar nevoile clienților noștri stau la baza a tot ceea ce facem. Angajamentul etic al Diversey este implicit în toate produsele noastre și relațiile de zi cu zi cu personalul nostru, clienții noștri și planeta noastră. Aceste principii etice stau la baza angajamentului nostru de a fi pionieri ai viitorului și creatori de conexiune și inovație.

Prima pagină » Diversey

Afișez 1 - 15 din 37 de rezultate

Aditiv de clatire pentru cuptoare cu sistem de autocuratare Suma Auto Oven Rinse 5 litri

131.00 lei TVA inclus
Aditiv de clatire pentru cuptoare cu sistem de autocuratare Suma Auto Oven Rinse special conceput conform specificatiilor principalelor marci de cuptoare cu autocuratare prezente in Europa si Statele Unite. Produsul contine un surfactant cu spumare redusa pentru uscare rapida si fara urme. Contine, de asemenea, agenti pentru controlul si prevenirea depunerilor.

Aditiv de clatire pentru masini automate de spalat vase Suma Rinse A5 5 litri

193.00 lei TVA inclus
Aditiv de clatire pentru masini automate de spalat vase Suma Rinse usor spumant, de uz general, special formulat pentru a fi utilizat la o gama larga de masini profesionale de spalat vase.

Aditiv pentru clatire in masini automate Suma Crystal A8 5 litri

168.00 lei TVA inclus
Aditiv pentru clatire in masini automate Suma Crystal A8 5 litri este un aditiv de clatire concentrat, cu spumare redusa, pentru masini automate de spalat vase, cu proprietati de control a depunerilor de piatra. Acesta a fost special conceput pentru a fi utilizat intr-o gama larga de masini de spalat vase.

Decapant pentru pardoseli Taski Jontec No.1 5 litri

238.00 lei TVA inclus
Decapant pentru pardoseli Taski Jontec No.1  pentru indepartarea eficienta a emulsiilor de protectie si a filmului format de preparatele de intretinere de pe pardoselile rezistente la alcalini. Spre deosebire de decapanatii conventionali, formula sa revolutionara permite aplicarea emulsiei fara a mai proceda la clatire, reducand durata de pregatire a pardoselii cu pana la 50%.

Detergent detartrant pentru toalete Taski Sani Clonet 5 litri

121.00 lei TVA inclus
Detergent detartrant pentru grupuri sanitare Taski Sani Clonet este o formula gata de utilizat pentru indepartarea depunerilor de calcar si a altor contaminanti din vase de WC si pisoare. Gratie vascozitatii ridicate si compozitia speciala a acidului si preparatul adera perfect pe suprafete verticale rapid si eficient.

Detergent dezinfectant Oxivir Plus 750 ml

31.00 lei TVA inclus
Detergent dezinfectant Oxivir Plus 750 ml cu spectru larg de actiune pe baza de peroxid de hidrogen: bactericid, virucid, fungicid, levuricid. Detergent dezinfectant concentrat cu spectru larg pentru suprafete, testat extensiv conform standardelor europene si eficace impotriva mai multor agenti patogeni, considerat eficace impotriva virusului Coronavirus.

Detergent dezinfectant pentru bucatarie Suma Bac D10 5 litri

169.00 lei TVA inclus
Detergent dezinfectant pentru bucatarie Suma Bac D10, curata si dezinfecteaza intr-un singur pas, degreseaza si indeparteaza rapid resturile, eficient indiferent de duritatea apei, recomandat in special pentru utilizare in ariile de productie alimentara.

Detergent dezinfectant pentru suprafete Suma Chlorsan D10.4 20 litri

298.00 lei TVA inclus
Detergent dezinfectant pentru suprafete Suma Chlorsan D10.4 pentru curatarea si dezinfectarea tuturor suprafetelor din industria alimentara. Suma Chlorsan D10.4 este un detergent dezinfectant lichid, care curata si dezinfecteaza toate suprafetele din industria alimentara, intr-un singur pas.

Detergent dezinfectant Suma San Conc 1500 ml

171.00 lei TVA inclus
Detergent dezinfectant Suma San Conc este un detergent dezinfectant concentrat pentru curatarea si dezinfectarea tuturor suprafetelor din ariile de productie alimentara.

Detergent dezinfectant virucid pentru grupuri sanitare Taski Sani 4 in 1 SD 1400 ml

146.00 lei TVA inclus
Detergent dezinfectant virucid pentru grupuri sanitare Taski Sani 4 in 1 SD: Detergent, detartrant, dezinfectant si dezodorizant, pentru toate suprafetele dure, rezistente la acizi, din grupurile sanitare. Dintr-un recipient concentrat SmartDose se pot realiza 87 de pulverizatoare gata de utilizat.

Detergent neutru cu spumare redusa pentru pardoseli Taski Jontec 300 5 litri

129.00 lei TVA inclus
Detergent neutru cu spumare redusa pentru pardoseli Taski Jontec 300 pentru toate pardoselile dure lavabile. Poate fi utilizat atat pentru aplicatii de curatare manuala cat si cu masini automate.

Detergent odorizant pentru pardoseli Good Sense Vert 5 litri

187.00 lei TVA inclus
Detergent odorizant pentru pardoseli Good Sense Vert, preparat pentru curatarea suprafetelor si dezodorizare activa. Detergent si dezodorizant concentrat pentru conditionarea ambientului interior si intretinerea suprafetelor lavabile. Spre deosebire de odorizantele conventionale, componentele active ale preparatului distrug chimic sursele de mirosuri neplacute.

Detergent parfumat pentru covoare mochete tapiterii Tapi Extract 5 litri

166.00 lei TVA inclus
Detergent parfumat pentru covoare, mochete si tapiterii Tapi Extract, cu spumare redusa, pentru curatarea cu masina de injectie-extractie.

Detergent parfumat pentru covoare, mochete si tapiterii Tapi Shampoo 5 litri

183.00 lei TVA inclus
Tapi Shampoo este un detergent parfumat concentrat pentru curatarea intermediara a tuturor tipurilor de mochete, covoare si tapiterii.

Detergent pentru geamuri si oglinzi Taski Sprint Glass 750 ml

18.00 lei TVA inclus
Detergent pentru geamuri Taski Sprint Glass pentru curatarea fara urme a geamurilor, oglinzilor si a altor suprafete cu luciu superior. Datorita unei formule sigure produsul poate fi folosit pe suprafete dure, rezistente la apa.