IDEI DE AFACERI

AFACERE SPALAT GEAMURI

BUGET - sub 1.500,00 Lei

geamuri & vitrine

AFACERE SPALAT/CURATAT TAPITERII

BUGET - 3.000,00 Lei

tapiterii auto, covoare, canapele

Hygiero.ro si-a propus chiar de la inceput sa fie mai mult decat un magazin online. La noi gasiti in permanenta nu doar o gama completa de produse ci si consultanta de specialitate, servicii de garantie si postgarantie pentru echipamente. In calitate de importator direct si distribuitor exclusiv al catorva brand-uri de renume din domeniu, Hygiero.ro ofera clientilor sai produse si servicii de o calitate deosebita.

Am pregatit pentru dvs. cateva idei de afaceri in domeniul curateniei profesionale, usor de pus in practica. Succesul, in cazul celor propuse mai jos, depinde mai departe de calitatea serviciului pe care il veti presta clientului dvs.

Cum timpurile complicate pe care le traim ne provoaca sa gasim metode inovative de a castiga 

mai multi bani in ficare luna, o idee de afacere simpla dar care poate fi pusa in practica imediat, este mai mult decat binevenita. 

Afacerile de tip start-up au avantajul ca nu necesita intotdeauna sume mari de bani pentru a incepe. Desigur, vom adauga in timp si propuneri de pachete pentru afaceri cu bugete mai mari, dar pentru inceput incepem cu ABC-ul in domeniul curateniei profesionale.

Am pregatit pentru fiecare idee un pachet minim de echipamente si consumabile, suficiente pentru demararea activitatii. Pe pagina fiecarei afaceri, veti gasi toate informatiile necesare: lista de produse, preturi, fise tehnice si tutoriale video. Restul, depinde doar de dvs.

PARTENERI DE INCREDERE IN PROIECT

Vileda
Truvox
Producator_Hygiero.ro-Evans_Vanodine
Coș de cumpărături
Intră în cont
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe Hygiero.ro, sunteți de acord cu utilizarea acestor cookie-uri.