Dozator cu senzor pentru gel dezinfectant Purell TFX 1200 ml

130.00 lei TVA inclus
Cu dozatorul cu senzor pentru gel dezinfectant Purell TFX nu e nevoie să atingeţi nimic — este suficient să ţineţi mâinile dedesubt şi produsul este dozat. Capacitate extrem de  mare – pana la 1000 portii – suficient pentru 1000 de igienizari ale mainilor. Cu trei baterii alcaline standard marimea C obții aproximativ 30000 de utilizări. Bateriile nu sunt incluse in pachet.

Gel dezinfectant maini Gojo Purell Advanced ADX-12 – 1200 ml

55.00 lei TVA inclus
Gelul dezinfectant Gojo Purell Advanced ADX-12 1200 ml ofera cea mai placuta experienta de igienizare a mainilor, avand in compozitia sa atat ingrediente si emolienti de calitate superioara, cat si substanțe biocide foarte eficiente. Avizat BIOCID nr. 2393 BIO/01/12.24 de către Ministerul Sănătății.

Gel dezinfectant pentru maini Gojo Purell Advanced TFX 1200 ml

75.00 lei TVA inclus
Gelul dezinfectant pentru maini Gojo Purell Advanced TFX 1200 ml ofera cea mai placuta experienta de igienizare a mainilor, avand in compozitia sa atat ingrediente si emolienti de calitate superioara, cat si substanțe biocide foarte eficiente. Avizat BIOCID nr. 2393 BIO/01/12.24 de către Ministerul Sănătății.

Kit complet de ustensile pentru spalare geamuri TTS

995.00 lei TVA inclus
Kit complet de ustensile pentru spalare geamuri TTS in husa de protectie. Compact: tot ce aveti nevoie la indemana.

Pachet Dezinfectant spuma Tork + Stand metalic si dozator

470.00 lei TVA inclus
Pachet Dezinfectant spuma Tork + Stand metalic si dozator: Cumpara acum la cel mai bun pret 1 bax de dezinfectant spuma pe baza de alcool Tork 950 ml impreuna cu un dozator si un stand metalic Tork Sanitiser.

Pachet Gel dezinfectant de maini Tork + Stand metalic si dozator

425.00 lei TVA inclus
Pachet Gel dezinfectant de maini Tork + Stand metalic si dozator: Cumpara acum la cel mai bun pret 1 bax de gel dezinfectant de maini Tork 1000 ml impreuna cu un dozator si un stand metalic Tork Sanitiser. Termen de livrare: 30 zile.

Pachet pentru masini automate de spalat vase Evans 20 litri

747.00 lei TVA inclus
Pachet pentru masini automate de spalat vase Evans 20 litri: cumpara acum pachetul special Evans pentru masini automate de spalat vase cu un discount special.

Pachet pentru masini automate de spalat vase Evans 5 litri

274.50 lei TVA inclus
Pachet pentru masini automate de spalat vase Evans 5 litri: cumpara acum pachetul special Evans pentru masini automate de spalat vase cu un discount special.

Pachet promotional detergenti Evans pentru bucatarie

461.70 lei TVA inclus
Pachet promotional detergenti Evans pentru bucatarie: cumpara acum cu un discount special pachetul complet de detergenti Evans pentru bucatarie.

Pachet promotional sapun lichid Kleenex 1000 ml 6 rezerve + 1 dozator gratuit

509.00 lei TVA inclus
Pachet promotional sapun lichid Kleenex 1000 ml 6 rezerve + 1 dozator gratuit: cumpara acum sase rezerve de sapun lichid Kleenex 1000 ml si primesti gratuit un dozator Kimberly Klark Aquarius.

Pachet promotional sapun si detergenti Evans pentru bai si toalete

345.60 lei TVA inclus
Pachet promotional sapun si detergenti Evans pentru bai si toalete: cumpara acum cu un discount special pachetul complet de sapun si detergenti Evans pentru bai si toalete.

Pachet Vileda Spray Pro + Evans High Class 5 litri

467.00 lei TVA inclus
Pachet Vileda Spray Pro: Curatarea este si mai usoara datorită manerului Vileda Spray Pro Inox. Acest sistem all-in-one are un maner cu un compartiment pentru lichide reincarcabil, astfel incat sa il puteti folosi fara o galeata si sa obtineti in continuare rezultate stralucitoare.

Oferte si promotii pentru produse alese din site-ul Hygiero.ro.

Curatenia companiei dvs este deosebit de importanta dar si bugetul trebuie gestionat atent. Urmariti periodic aceasta pagina si veti gasi cu siguranta o oferta speciala potrivita nevoilor dvs.

De cele mai multe ori putem previziona din timp necesarul de produse, ustensile sau consumabile potrivite activitatii de curatenie iar achizitia lor la un pret redus nu poate aduce decat beneficii.

In campania actuala puteti gasi:

  • gel dezinfectant de maini, bidon individual mare sau pachete promotionale continand mai multe bidoane;
  • pachet promotional de detergenti Evans pentru bucatarie;
  • pachet promotional Servetele de masa Tork Xpressnap + 1 dispenser gratuit;
  • pachete promotionale de dezinfectanti de maini si dozator.
  • un kit complet de ustensile pentru spalat geamuri TTS.
Coș de cumpărături
Intră în cont
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe Hygiero.ro, sunteți de acord cu utilizarea acestor cookie-uri.