Oferte si promotii
  • Oferte si promotii

Gel dezinfectant maini Gojo Purell Advanced ADX-12 – 1200 ml

55.00 lei TVA inclus
Gelul dezinfectant Gojo Purell Advanced ADX-12 1200 ml ofera cea mai placuta experienta de igienizare a mainilor, avand in compozitia sa atat ingrediente si emolienti de calitate superioara, cat si substanțe biocide foarte eficiente. Avizat BIOCID nr. 2393 BIO/01/12.24 de către Ministerul Sănătății.

Kit complet de ustensile pentru spalare geamuri TTS

1,095.00 lei TVA inclus
Kit complet de ustensile pentru spalare geamuri TTS in husa de protectie. Compact: tot ce aveti nevoie la indemana.

Pachet Dezinfectant spuma Tork + Stand metalic si dozator

470.00 lei TVA inclus
Pachet Dezinfectant spuma Tork + Stand metalic si dozator: Cumpara acum la cel mai bun pret 1 bax de dezinfectant spuma pe baza de alcool Tork 950 ml impreuna cu un dozator si un stand metalic Tork Sanitiser.

Pachet Gel dezinfectant de maini Tork + Stand metalic si dozator

425.00 lei TVA inclus
Pachet Gel dezinfectant de maini Tork + Stand metalic si dozator: Cumpara acum la cel mai bun pret 1 bax de gel dezinfectant de maini Tork 1000 ml impreuna cu un dozator si un stand metalic Tork Sanitiser. Termen de livrare: 30 zile.

Pachet pentru masini automate de spalat vase Evans 20 litri

705.00 lei TVA inclus
Pachet pentru masini automate de spalat vase Evans 20 litri: cumpara acum pachetul special Evans pentru masini automate de spalat vase cu un discount special.

Pachet pentru masini automate de spalat vase Evans 5 litri

230.00 lei TVA inclus
Pachet pentru masini automate de spalat vase Evans 5 litri: cumpara acum pachetul special Evans pentru masini automate de spalat vase cu un discount special.

Pachet promotional detergenti Evans pentru bucatarie

268.80 lei TVA inclus
Pachet promotional detergenti Evans pentru bucatarie: cumpara acum cu un discount special pachetul complet de detergenti Evans pentru bucatarie.

Pachet promotional Purell TFX 1200 ml

300.00 lei TVA inclus
Pachet promotional Purell TFX 1200 ml: cumpara acum doua rezerve de gel dezinfectant pentru maini Gojo Purell Advanced TFX 1200 ml si un dozator cu senzor pentru gel dezinfectant Purell TFX si beneficiezi de un discount special.

Pachet promotional Purell TFX 4 rezerve + 1 dozator gratuit

396.00 lei TVA inclus
Pachet promotional Purell TFX 4 rezerve + 1 dozator gratuit: cumpara acum patru rezerve de gel dezinfectant pentru maini Gojo Purell Advanced TFX 1200 ml si primesti gratuit un dozator cu senzor pentru gel dezinfectant Purell TFX.

Pachet promotional sapun si detergenti Evans pentru bai si toalete

219.20 lei TVA inclus
Pachet promotional sapun si detergenti Evans pentru bai si toalete: cumpara acum cu un discount special pachetul complet de sapun si detergenti Evans pentru bai si toalete.

Pachet promotional Servetele de masa Tork Xpressnap + 1 dispenser gratuit

614.00 lei TVA inclus
Pachet promotional Servetele de masa Tork Xpressnap + 1 dispenser gratuit: achizitioneaza 2 baxuri de servetele de masa Tork Xpressnap si primesti gratuit un dispenser.

Pachet Vileda Spray Pro

350.00 lei TVA inclus
Pachet Vileda Spray Pro: Curatarea este si mai usoara datorită manerului Vileda Spray Pro Inox. Acest sistem all-in-one are un maner cu un compartiment pentru lichide reincarcabil, astfel incat sa il puteti folosi fara o galeata si sa obtineti in continuare rezultate stralucitoare.

Oferte si promotii pentru produse alese din site-ul Hygiero.ro.

Curatenia companiei dvs este deosebit de importanta dar si bugetul trebuie gestionat atent. Urmariti periodic aceasta pagina si veti gasi cu siguranta o oferta speciala potrivita nevoilor dvs.

De cele mai multe ori putem previziona din timp necesarul de produse, ustensile sau consumabile potrivite activitatii de curatenie iar achizitia lor la un pret redus nu poate aduce decat beneficii.

In campania actuala puteti gasi:

  • gel dezinfectant de maini, bidon individual mare sau pachete promotionale continand mai multe bidoane;
  • pachet promotional de detergenti Evans pentru bucatarie;
  • pachet promotional Servetele de masa Tork Xpressnap + 1 dispenser gratuit;
  • pachete promotionale de dezinfectanti de maini si dozator.
  • un kit complet de ustensile pentru spalat geamuri TTS.

Distribuie acum

Shares