Garantie

SC Dionis Prestcom SRL garanteaza functionarea normala a echipamentelor disponibile pentru comercializare prin intermediul platformei Hygiero.ro. Conditiile de garantie nu se aplica pieselor de consum.

  1. Garantia nu se va valida in cazul in care nu se prezinta documentul cu conditiile generale de garantie; interventii sau reparatii executate de persoane neautorizate; nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, instalare, punere in functiune, exploatare si intretinere prevazute in documentatia ce insoteste produsul sau in conditii ce contravin standardelor tehnice din Romania; repararea echipamentului nu se efectueaza in service-ul autorizat al S.C. Dionis Prestcom S.R.L; repararea echipamentului este imposibila datorita unor motive care nu tin de producator, distribuitor sau service, in special atunci cand cumparatorul impiedica reparatia necesara prin depozitarea sau folosirea echipamentului in locuri neadecvate sau neaccesibile pentru cel care efectueaza reparatia; deteriorarea nu provine din defecte de fabricatie; in cazul in care defectul consta in deformarea sau ruptura partilor din sticla sau plastic, sau apare in urma uzurii normale, cu exceptia celor provenite din defecte de fabricatie..
  2. S.C. Dionis Prestcom S.R.L se angajeaza sa repare defectele care nu fac obiectul prezentelor conditii de garantie in cazul in care cumparatorul achita contravaloarea reparatiei
  3. Perioada de garantie reincepe in urma schimbarii echipamentului sau a partii principale a echipamentului. In cazul schimbarii partii principale a echipamentului garantia se refera exclusiv la aceasta parte inlocuita.
  4. In cazul efectuarii reparatiei, termenul de garantie a produsului se prelungeste cu acea perioada in care echipamentul a fost in service.
  5. Reparatia echipamentului aflat sub garantie poate fi efectuata exclusiv de catre service-ul autorizat al firmei S.C. Dionis Prestcom S.R.L. Incalcarea conditiilor de garantie atrage dupa sine anularea garantiei.

Clientul accepta in mod implicit conditiile generale de garantie din prezentul document, excluzand orice alte conditii.