Despre Dionis

Hygiene & Cleaning Solutions

O gama larga de produse pentru domenii variate si experienta in a recomanda solutiile potrivite pentru fiecare client

Dionis Hygiene & Cleaning Solutions este o companie care ofera solutii si produse pentru igiena si curatenie clientilor profesionali. Mai mult decat o firma de distributie, oferim consultanta in alegerea celor mai bune solutii, in functie de specificul fiecarei activitati. Suntem pregatiti cu o gama completa de produse adaptata pietei de curatenie profesionala, pentru fiecare segment in parte: HoReCa, prestatori de servicii de curatenie, industrie, institutional, retail si sanatate.

Membri ai grupului international INPACS, am preluat conceptul de One-Stop-Shop si anume acela de a furniza o gama de produse, adaptata nevoilor fiecarui client. Avantajul este de a oferi o selectie de produse de calitate, de la furnizori de renume, adaugand valoare prin experienta noastra in domeniul curatenei profesionale, toate ducand la optimizarea costurilor clientului.

Mai exact, clientii cu care lucram vor gasi la noi un portofoliu de peste 15.000 de produse pentru igiena, de la detergenti universali pana la servetele, pentru mai mult de 400 de aplicatii diferite. 

Din punct de vedere al calitatii produselor de igienizare, acestea respecta conditiile tehnice din legislatia locala si europeana in vigoare. Toti clientii nostrii sunt multumiti.

S.C. DIONIS PRESTCOM S.R.L.

Sediu Social: Str. Nicolae Serban, Nr. 31, Sector 1, Bucuresti, ROMANIA

CUI: RO7446656
Nr. de inregistrare: J40/22626/2007
Banca: Unicredit Tiriac Bank
IBAN: RO34 BACX 0000 0010 8200 9000
Capital social: 200 lei.

Punct de lucru (adresa depozit): Mega Distribution Center, Sos. de Centura Nr. 13, sat Chiajna, com. Chiajna, IF , 077040

Rămâneți conectați!

Ne puteti gasi pe urmatoarele platforme:

Calitate garantata

Produsele noastre

Pentru a putea garanta calitatea produselor noastre, colaboram numai cu producatori de prestigiu, cunoscuti si respectati in intreaga lume

One Stop Solution Provider

Sectoare de piata deservite:

Obiectivele noastre: 

– Sa definim portofoliul de produse si servicii pentru nevoile specifice ale clientilor.
– Sa avem relatia optima calitate/pret pentru produsele si serviciile oferite.
– Sa dezvoltam solutii logistice pentru suportul just-in-time al clientilor nostri.
– Sa concentram si sa mentinem o directa relatie in comunicarea cu clientii nostri.

facility

Facility

Industrial

Industrial

Suntem Prezenți in SEAP / SICAP

Autoritățile contractante pot iniția cumpărături direct de pe platforma SEAP. Va recomandăm pentru achiziții prin sistemul de achiziții publice SEAP/SICAP să sunați la 0748 023 642 sau să transmiteți un e-mail la licitatii@hygiero.ro cu informațiile de care aveți nevoie pentru derularea achiziției.

Distribuie acum

0Shares
0