INFORMAȚII LIVRARE

Livrarile se fac in termen de 24-48 ore de la data confirmarii comenzii. Comenzile plasate vineri se vor onora cel mai devreme luni.

Valoarea comenzii minime este de 100 lei, TVA inclus.

Unele dintre produse sunt aduse doar pe comanda. Termenul de livrare va va fi comunicat telefonic, dupa plasarea comenzii.

  1. Pentru Bucuresti si judetul Ilfov: transportul este gratuit si va fi efectuat prin reteaua proprie de distributie. 
  2. In restul tarii, comenzile vor fi livrate folosind serviciile unei firme de curierat rapid. Taxa de transport este de 17 lei pentru comenzile mai mici de 250 lei (TVA inclus), pentru localitatile aflate in aria de acoperire a firmei de curierat. In cazul in care localitatea de destinatie se afla in afara ariei de acoperire, se vor factura si kilometrii suplimentari. Pentru comenzile a caror valoare depaseste 250 lei, transportul este gratuit. Exceptie fac comenzile atipice, produsele de volum mare ce necesita un transport special.

Livrarea comenzilor prin curier rapid se face in timpul orelor de program ale firmei de curierat, respectiv 9-16, de luni pana vineri. Va rugam sa specificati in formular adresa la care puteti fi gasit intre aceste ore.

Notificarile legate de integritatea sau continutul coletului trebuie facute in momentul livrarii. Aceste mentiuni se specifica pe AWB-ul coletului sau se intocmeste un proces verbal de constatare prin care se mentioneaza refuzul primirii si al platii coletului. Orice reclamatii ulterioare nu mai pot fi luate in considerare.