PURELL® Hand Sanitiser a fost inventat în 1988 de GOJO în SUA pentru a satisface nevoile furnizorilor de servicii medicale și ale operatorilor de restaurante care cautau modalități de a reduce răspândirea germenilor.

PURELL® Hand Sanitiser a fost un mare succes, nu doar pentru că a fost eficient la uciderea a 99.99% dintre cei mai frecvenți germeni, ci pentru că a fost convenabil, delicat și plăcut de utilizat, iar dispenserele și sticlele puteau fi așezate oriunde.

În 1997, PURELL® Hand Sanitiser a fost pus la dispoziția consumatorilor, schimbând pentru totdeauna modul în care lumea rămâne sanatoasa. Curând a devenit primul dezinfectant pentru mâini din America și o parte semnificativă a culturii populare.

Astăzi, PURELL® Hand Sanitiser rămâne unul dintre cele mai recunoscute branduri din lume. Acesta definește categoria de dezinfectant pentru mâini și este marca preferată de medici, profesioniști și consumatori de pretutindeni.

Prima pagină » Purell

Afișez toate cele 4 rezultate

Dezinfectant pentru suprafete Purell Surface Sanitising Spray 750ml

35.00 lei TVA inclus
Dezinfectant pentru suprafete Purell Surface Sanitising Spray, destinat pentru suprafete si echipamente in industria alimentara, catering, bucatarii profesionale, cladiri de birouri si spatii comune, depozite si industrii alimentare.

Dozator cu senzor pentru gel dezinfectant Purell TFX 1200 ml

107.00 lei TVA inclus
Cu dozatorul cu senzor pentru gel dezinfectant Purell TFX nu e nevoie să atingeţi nimic — este suficient să ţineţi mâinile dedesubt şi produsul este dozat. Capacitate extrem de  mare – pana la 1000 portii – suficient pentru 1000 de igienizari ale mainilor. Cu trei baterii alcaline standard marimea C obții aproximativ 30000 de utilizări. Bateriile nu sunt incluse in pachet.

Gel dezinfectant maini Gojo Purell Advanced ADX-12 – 1200 ml

55.00 lei TVA inclus
Gelul dezinfectant Gojo Purell Advanced ADX-12 1200 ml ofera cea mai placuta experienta de igienizare a mainilor, avand in compozitia sa atat ingrediente si emolienti de calitate superioara, cat si substanțe biocide foarte eficiente. Avizat BIOCID nr. 2393 BIO/01/12.24 de către Ministerul Sănătății.

Gel dezinfectant pentru maini Gojo Purell Advanced TFX 1200 ml

66.00 lei TVA inclus
Gelul dezinfectant pentru maini Gojo Purell Advanced TFX 1200 ml ofera cea mai placuta experienta de igienizare a mainilor, avand in compozitia sa atat ingrediente si emolienti de calitate superioara, cat si substanțe biocide foarte eficiente. Avizat BIOCID nr. 2393 BIO/01/12.24 de către Ministerul Sănătății.