Prima pagină » Albastru

Afișez toate cele 10 rezultate

Hartie de sters ultra rezistenta Tork albastra, 2 straturi, 170 metri, 500 portii

Prețul inițial a fost: 211.00 lei.Prețul curent este: 176.00 lei. TVA inclus
Hartie de sters ultra rezistenta Tork albastra cu 2 straturi este recomandata atat pentru stergerea mainilor, cat si pentru curatarea suprafetelor. Rola are o capacitate foarte mare – 170 m si are o absorbtie foarte buna pentru stergerea lichidelor. Caracteristici:
  • Lungime rola: 170 metri
  • Latime rola: 23.5 cm
  • Diametru rola: 26.2 cm
  • Diametru miez interior: 7.1 cm
  • Numar de portii: 500
  • Numar de straturi: 2
  • Culoare: albastru
  • Greutate: 1598 grame
  • Mod de ambalare: 1 rola.

Laveta Microfibra Kimberly Clark Albastra 40×40 cm

24.00 lei TVA inclus
Laveta Microfibra Kimberly Clark, , reutilizabila, ideala pentru stergerea prafului si curatarea suprafetelor multiple. Se poate utiliza uscata sau umeda. Foarte rezistenta, se poate curata in masina de spalat de pana la 300 de ori la temperaturi de maxim 90°C .

Laveta microfibra pentru spalat Mopatex Swan albastra 40 cm

Prețul inițial a fost: 32.00 lei.Prețul curent este: 24.00 lei. TVA inclus
Laveta microfibra pentru spalat Mopatex Swan albastra, pentru o curatenie fara efort, in conditii de igiena maxima. Se prinde de suport cu ajutorul benzii velcro. Material: poliester/bumbac. Dimensiuni: 13x40 cm. Mod de ambalare: 1 bucata.

Laveta microfibra universala Clean&Clever Eco62, 40×40cm

6.00 lei TVA inclus
Laveta microfibra universala Clean&Clever 40x40cm, este realizata dintr-un material de calitate superioara, pentru a raspunde celor mai exigente cerinte.Acestea sunt ideale pentru indepartarea prafului de pe suprafetele netede fara a lasa urme. Curata si confera stralucire a suprafetelor din sticla, oglinda, crom si otel. Sunt, de asemenea, ideale pentru curatarea prin pulverizare a suprafetelor, precum: mobila, birouri, geamuri. Disponibile pe diferite culori.

Laveta microfibra universala Mopatex 38×40cm

6.00 lei TVA inclus
Laveta microfibra universala Mopatex 38x40cm, este realizata dintr-un material de calitate superioara, pentru a raspunde celor mai exigente cerinte.Acestea sunt ideale pentru indepartarea prafului de pe suprafetele netede fara a lasa urme. Curata si confera stralucire a suprafetelor din sticla, oglinda, crom si otel. Sunt, de asemenea, ideale pentru curatarea prin pulverizare a suprafetelor, precum: mobila, birouri, geamuri. Disponibile pe diferite culori.  

Laveta Wypall X80 Plus 34x33cm, albastra

61.00 lei TVA inclus
Laveta Wypall X80 Plus, Gama WypAll X80 Plus cu coduri de culoare a fost special concepută pentru activități de curățare dure în procesarea alimentelor. Pânzele WypAll® X80 Plus au fost concepute cu gofrare Powerpocket pentru o mai buna curățare și stergere. Certificate pentru contact alimentar și disponibil în 4 culori diferite pentru a ajuta la evitarea contaminării încrucișate. Aceste lavete sunt ideale pentru curățarea umedă sau uscată si se recomanda pentru zonele de preparare a alimentelor. Tehnologia avansată Hydroknit asigură ca fiecare pânză să fie rezistenta, durabilă și puternica.

Mop din bumbac cu banda colorata Mopatex 185 grame

14.00 lei TVA inclus
Mop din bumbac cu banda colorata Mopatex 185 grame, dispune de o capacitate foarte buna de absorbtie si distributie a apei pe suprafata care se doreste a fi curatata. De asemenea, stoarcerea este foarte eficienta.

Rola hartie industriala ultra rezistenta Tork, 2 straturi, 340 metri, 1000 portii

Prețul inițial a fost: 274.00 lei.Prețul curent este: 229.00 lei. TVA inclus
Rola hartie industriala Tork este foarte rezistenta si absorbanta gratie calitatii QuickDry. Solutia ideala pentru stergeri cu grad mediu de dificultate, cum ar fi stergerea uneltelor, a suprafetelor sau a sticlei.

Rola laveta universala Mopatex, 40×30 cm, 8 metri

Prețul inițial a fost: 76.00 lei.Prețul curent este: 66.00 lei. TVA inclus
Rola laveta universala Mopatex, 40x30 cm, 8 metri, potrivita pentru suprafete multiple, din material sintetic, se portioneaza la marimea dorita. Este foarte utila pentru curatarea eficienta a diverselor obiecte si suprafete existente in casa - mobilier, vesela, obiecte sanitare. Laveta are o putere mare de absorbtie si de stergere a murdariei.

Sac plastifiat albastru 120 litri pentru carucior TTS Modular 112

Prețul inițial a fost: 257.00 lei.Prețul curent este: 223.00 lei. TVA inclus
Sacul este fabricat din material plastifiat care poate fi spalat la 30ºC. Se monteaza pe caruciorul multifunctional Modular 112.