Prima pagină » Argintiu

Afișez toate cele 8 rezultate

Cos de gunoi din inox cu scrumiera Limpio 20 litri

160.00 lei TVA inclus
Cos de gunoi din inox cu scrumiera Limpio 20 litri. Baza din otel inoxidabil, cos interior metalic, scrumiera inoxidabila, poate fi folosit atat in interior cat si in exterior. Specificatii:
  • Inaltime: 630 mm
  • Diametru: 240 mm
  • Culoare: argintiu

Cos de gunoi Tork inox 50 litri

1,169.00 lei TVA inclus
Cos de gunoi Tork inox 50 litri: Design modern cu suprafete netede si linii simple, se integreaza perfect in toaleta dumneavoastra. Otelul inoxidabil elegant cu strat anti-amprente arata exceptional si ramane curat. Capacul cu inchidere usoara, ce asigura un nivel crescut de igiena, se achizitioneaza separat.

Dispenser inox hartie igienica Twin rola medie fara tub Tork65

650.00 lei TVA inclus
Dispenser pentru hartie igienica rola medie fara tub Tork Twin inox, ideal pentru toaletele cu trafic mediu si ridicat, care pun un accent deosebit pe satisfactia oaspetilor.

Dispenser pentru hartie igienica mini jumbo Tork inox

512.00 lei TVA inclus
Dispenser pentru hartie igienica mini jumbo Tork inox, cu un design modern si invelis anti amprenta. Beneficiaza de sistem de inchidere cu cheie. Ideal pentru zonele cu trafic mare - mediu de vizitatori.

Dispenser pentru hartie igienica rola medie fara tub Tork inox

200.00 lei TVA inclus
Dispenser pentru hartie igienica rola medie fara tub Tork inox, ideal pentru toaletele cu trafic mediu, care pun un accent deosebit pe satisfactia oaspetilor. Acesta asigura o eficienta ridicata si disponibilitatea permanenta a hartiei igienice pentru oaspeti.

Dispenser pentru hartie igienica Tork SmartOne metalic

243.00 lei TVA inclus
Dispenser pentru hartie igienica Tork SmartOne metalic, fabricat din tabla galvanizata, pentru un aspect elegant si o rezistenta mare. La fel ca toate dispenserele din sistemul SmartOne T8, hartia igienica este portionata individual, pentru un consum redus. Caracteristici:
  • Dimensiuni: 27 x 17 x 27 cm
  • Greutate: 2090 grame
  • Material: tabla galvanizata
  • Culoare: metalic
  • Mod de ambalare: 1 bucata.

Dozator cu senzor pentru sapun spuma Tork inox

877.00 lei TVA inclus
Dozator cu senzor pentru sapun spuma Tork inox, solutia optima pentru toaletele premium, acolo unde se doreste o imagine de lux. Design modern cu suprafete netede si linii simple, se integreaza perfect in toaleta dumneavoastra. Dozatorul de sapun Tork se utilizeaza doar cu cartusele de sapun specifice acestuia.

Dozator pentru sapun spuma Tork inox

366.00 lei TVA inclus
Dozator pentru sapun spuma Tork inox cu un design elegant si linii fine, ideal pentru locatiile unde este pus accentul pe o imagine premium. Este fabricat din otel inoxidabil, cu un strat anti amprente, mentinand dispenserul curat, pentru o experienta placuta a utilizatorului. Dozatorul de sapun Tork se utilizeaza doar cu cartusele de sapun specifice acestuia.