Prima pagină » burete

Afișez toate cele 10 rezultate

Burete abraziv pentru spalat vase Vileda

4.00 lei TVA inclus
Burete abraziv pentru spalat vase Vileda. De evitat contactul cu produse foarte alcaline sau foarte acide. Dimensiuni: 7x15 cm.

Burete de baie Vileda Soft – Set de 10 bucati

Prețul inițial a fost: 60.00 lei.Prețul curent este: 55.00 lei. TVA inclus
Multi bureti arata la fel pe exterior, dar daca alegeti Vileda, veti observa rapid diferenta atunci cand vine vorba de calitate si rezultatul final. Intr-un burete Vileda, fiecare fibra este acoperita cu pietris si rasina, asigurand o actiune de curatare superba pe toata durata de viata a buretelui.

Burete inox Mopatex

5.00 lei TVA inclus
Burete inox Mopatex, permite curatarea cu rapiditate a suprafetelor cu grasimi persistente. Dimensiune: 10 x 12,5 cm. Material: plasă din oțel 100%. Mod de ambalare: 1 bucata.

Burete pentru sistem Unger Fixi

19.00 lei TVA inclus
Burete pentru sistem Unger Fixi, un sistem de curatare inovator, ideal pentru curatarea suprafetelor mari si inalte, cum ar fi barcile si vehiculele. Este mentinut ferm prin strangerea rozetei de blocare a clampului.

Burete pentru spalat vase Vileda Pur Active albastru – set de 10 bucati

Prețul inițial a fost: 87.00 lei.Prețul curent este: 77.00 lei. TVA inclus
Burete pentru spalat vase Vileda Pur Active albastru. Partea abraziva din poliuretan, nu zgarie suprafetele. Ideal pentru curatarea vaselor cu grasimi grele intrucat partea abraziva nu se incarca cu acestea. Dimensiuni: 7x15 cm.

Burete Vileda Miraclean

7.00 lei TVA inclus
Buretele Vileda Miraclean este destinat utilizarii pe suprafete dure. Produs destinat indepartarii murdariei rezistente de genul urmelor de cauciuc, marker permanent, pete de cafea etc .
Se poate utiliza doar apa, fara produse chimice.

Bureti de vase cu canelura Clean&Clever ECO60

8.00 lei TVA inclus
Bureti de vase cu canelura Clean&Clever ECO60 pentru spalarea zilnica a veselei, tacamurilor sau altor ustensile din bucatarie. Mod de ambalare: set de 6 bucati.

Bureti de vase Mopatex

10.00 lei TVA inclus
Bureti de vase Mopatex dublati de laveta abraziva. Extrem de rezistenti. Nu zgarie si nu deterioreaza suprafetele. Mod de ambalare: set de 6 bucati.

Scrub Daddy Original burete de curatat

25.00 lei TVA inclus
Burete de curatat Scrub Daddy Original fabricat din FlexTexture, un material exclusiv care isi schimba textura in functie de temperatura apei. Scrub Daddy ramane ferm in apa rece pentru spalare dura si devine moale in apa calda pentru o curatare usoara. Cu forma sa inovatoare de zambet, buretele de vase Scrub Daddy este si amuzant si adauga o nota de culoare si personalitate bucatariei tale. Mod de ambalare: 1 bucata.

Scrub Mommy burete de curatat

25.00 lei TVA inclus
Scrub Mommy, buretele de curatat Scrub Daddy cu partea din ResoFoam este de 6 ori mai absorbant decat concurenta, produce cu 60% mai multa spuma de sapun, pe langa faptul ca este rezistent la mirosuri si pete. Este fabricat din FlexTexture, un material exclusiv care isi schimba textura in functie de temperatura apei.