Prima pagină » geamuri

Afișez 1 - 15 din 62 de rezultate

Articulatie din aluminiu pentru prelungitor telescopic TTS

Prețul inițial a fost: 40.00 lei.Prețul curent este: 35.00 lei. TVA inclus
Articulatie din aluminiu pentru prelungitor telescopic TTS. A nu se utiliza cu maner telescopic plastificat. Material: aluminiu.

Detergent anticalcar pentru geamuri Unger Rubout 500 ml

114.00 lei TVA inclus
Detergent anticalcar pentru geamuri Unger Rubout 500 ml, solutie concentrata pentru curatarea profesionala a ferestrelor. Indeparteaza petele de apa, rugina, depuneri minerale, calcar si reziduuri de sapun.

Detergent concentrat pentru geamuri si suprafete TASKI Sprint 200 5 litri

130.00 lei TVA inclus
Detergent pe baza de alcool TASKI Sprint 200 pentru curatarea geamurilor si a suprafetelor. Potrivit pentru suprafete dure precum: crom, plastic, monitoare, ceramica si portelan.

Detergent pentru geamuri Ecolab Maxx 2 Brial 5 litri

160.00 lei TVA inclus
Detergent pentru geamuri Ecolab Maxx 2 Brial 5 litri, potrivit pentru birouri, cladiri publice, spitale, scoli etc.

Detergent pentru geamuri si inox Evans Clear 5 litri

74.00 lei TVA inclus
Detergent pe baza de alcool pentru curatarea geamurilor si a inoxului Evans Clear. Potrivit pentru suprafete dure precum: crom, plastic, monitoare, ceramica si portelan.

Detergent pentru geamuri si inox Evans Clear 750 ml

28.00 lei TVA inclus
Detergent pe baza de alcool pentru curatarea geamurilor si a inoxului Evans Clear. Potrivit pentru suprafete dure precum: crom, plastic, monitoare, ceramica si portelan.

Detergent pentru geamuri si multisuprafete CIF Professional 750 ml

14.00 lei TVA inclus
Detergent pentru geamuri si multisuprafete CIF Professional 750 ml, recomandat pentru majoritatea suprafetelor lavabile, inclusiv sticla, oglinzi, plastic, suprafete metalice si ceramice. Evitati utilizarea pe suprafete neprotejate din lemn sau alte materiale sensibile la umiditate sau produse chimice.

Detergent pentru geamuri si oglinzi Ecolab Per Vetro 5 litri

127.00 lei TVA inclus
Detergent pentru geamuri si oglinzi Ecolab Per Vetro 5 litri, potrivit pentru suprafetele lavabile din sticla, marmura, oglinda, crom, plastic, melamina, etc. Uscare rapida, fara urme. Indeparteaza amprentele, urmele de degete. Curata grasimile si reziduurile grase.

Detergent pentru geamuri si oglinzi Stardrops The Pink Stuff 750 ml

Prețul inițial a fost: 40.00 lei.Prețul curent este: 20.00 lei. TVA inclus
Detergent pentru geamuri si oglinzi Stardrops The Pink Stuff 750 ml cu otet de trandafir este plin de parfumul proaspat si fructat al lui Pink Stuff. Acest produs impresionant de curatat geamuri indeparteaza grasimea si murdaria de pe geamuri, oglinzi si alte suprafete de sticla.

Detergent pentru geamuri si oglinzi Tana Glass Cleaner 5 litri

95.00 lei TVA inclus
Tana Glass Cleaner este un detergent ecologic, cu ph neutru, pentru geamuri si oglinzi. Eficienta ridicata impotriva murdariei, grasimilor si urmelor de nicotina. Curata fara a lasa urme de stergere.

Detergent pentru geamuri si oglinzi Taski Sprint Glass 750 ml

24.00 lei TVA inclus
Detergent pentru geamuri Taski Sprint Glass pentru curatarea fara urme a geamurilor, oglinzilor si a altor suprafete cu luciu superior. Datorita unei formule sigure produsul poate fi folosit pe suprafete dure, rezistente la apa.

Detergent profesional pentru geamuri Ecolab Clinil 10 litri

195.00 lei TVA inclus
Detergent profesional pentru geamuri Ecolab Clinil 10 litri, nu lasa urme si se usuca repede, ideal pentru curatenia periodica si dificila. Avand pH-ul unui detergent universal Clinil indeparteaza usor urmele de degete, grasimea si reziduurile uleioase.

Galeata cu scurgator pentru curatarea ferestrelor Unger 12 litri

106.00 lei TVA inclus
Galeata cu scurgator pentru curatarea ferestrelor Unger 12 litri foarte usoara si simplu de manevrat. Maner din metal cu carcasa din plastic. Galeata Unger include suport din plastic pentru lavete de spalare si raclete.

Galeata pentru curatarea ferestrelor Unger 28 litri

188.00 lei TVA inclus
Galeata pentru curatarea ferestrelor Unger 28 litri, dispune de marcaje de masura si 2 canale de scurgere. Sustine racleta de 45 cm. Accesorii optionale: capac, suport sita.

Gel profesional pentru curatat geamuri Unger 500 ml

55.00 lei TVA inclus
Gel profesional pentru curatat geamuri Unger 500 ml, se aplica direct pe spalator, fara a fi nevoie sa se dilueze.