Prima pagină » perie

Afișez toate cele 7 rezultate

Perie aspra pentru sistem Unger Fixi

60.00 lei TVA inclus
Perie aspra pentru sistem Unger Fixi, un sistem de curatare inovator, ideal pentru curatarea suprafetelor mari si inalte, cum ar fi barcile si vehiculele. Peria aspra indeparteaza efectiv murdaria persistenta.

Perie curba pentru praf TTS

Prețul inițial a fost: 45.00 lei.Prețul curent este: 39.00 lei. TVA inclus
Perie curba pentru praf TTS cu imbinare universala pentru manere si poli. Ideala pentru suprafete greu accesibile. Optim pentru a elimina panze de paianjen si praf.

Perie pentru curatat vase Vileda 26 cm

Prețul inițial a fost: 14.00 lei.Prețul curent este: 13.00 lei. TVA inclus
Perie pentru curatat vase Vileda, realizata din plastic de inalta calitate, usor de spalat. Ideala pentru curatarea vaselor inainte de

Perie pentru frecare Vileda 30 cm

Prețul inițial a fost: 66.00 lei.Prețul curent este: 60.00 lei. TVA inclus
Perie pentru frecare Vileda ofera performanta puternica de curatare pentru zonele cu murdarie intensa. Construit din filamente sintetice si plastic usor de curatat, maturile igienice Vileda Professional sunt concepute pentru a depasi performanta maturilor obisnuite.

Perie pentru pardoseli Vileda Hard 50 cm

Prețul inițial a fost: 148.00 lei.Prețul curent este: 136.00 lei. TVA inclus
Perie pentru pardoseli Vileda Hard fabricata din materiale plastice si fibre sintetice usor de curatat, concepute pentru a depasi maturile obisnuite.

Perie PVC TTS 60 cm

Prețul inițial a fost: 108.00 lei.Prețul curent este: 94.00 lei. TVA inclus
Perie PVC TTS 60 cm folosita pentru a matura pardoseli industriale mari, cum ar fi asfaltul, cuart si beton nerafinate, etc.

Perie rotunda pentru praf TTS

Prețul inițial a fost: 44.00 lei.Prețul curent este: 38.00 lei. TVA inclus
Perie rotunda pentru praf TTS cu imbinare universala pentru manere si poli. Ideala pentru suprafete greu accesibile. Optim pentru a elimina panze de paianjen si praf.