Prima pagină » praf

Afișez toate cele 5 rezultate

Pamatuf de praf din lana de miel Unger

90.00 lei TVA inclus
Pamatuf de praf din lana de miel Unger, ideal chiar si pentru cele mai sensibile suprafete. Lana naturala de miel atrage si retine praful fara a zgaria suprafetele delicate. Rezista la uzura, isi pastreaza forma si respinge umezeala, iar miezul metalic flexibil va permite sa curatati chiar si in locurile incomode.

Pamatuf de praf din pene de strut Unger

235.00 lei TVA inclus
Pamatuf de praf din pene de strut Unger, perfect pentru stergerea suprafetelor delicate, cum ar fi portelan, tablouri, dulapuri, candelabre etc. Realizat cu pene de strut adevarate, se infasoara in jurul obiectelor delicate pentru o curatare usoara.

Pamatuf de praf Mopatex

20.00 lei TVA inclus
Pamatuf de praf Mopatex electrostatic ajuta la curatarea eficienta a prafului de pe orice tip de suprafete. Perii speciali nu deterioreaza suprafetele. Mod de ambalare: 1 bucata.

Perie curba pentru praf TTS

39.00 lei TVA inclus
Perie curba pentru praf TTS cu imbinare universala pentru manere si poli. Ideala pentru suprafete greu accesibile. Optim pentru a elimina panze de paianjen si praf.

Perie rotunda pentru praf TTS

38.00 lei TVA inclus
Perie rotunda pentru praf TTS cu imbinare universala pentru manere si poli. Ideala pentru suprafete greu accesibile. Optim pentru a elimina panze de paianjen si praf.