Prima pagină » prelungitor

Afișez toate cele 11 rezultate

Articulatie din aluminiu pentru prelungitor telescopic TTS

35.00 lei TVA inclus
Articulatie din aluminiu pentru prelungitor telescopic TTS. A nu se utiliza cu maner telescopic plastificat. Material: aluminiu.

Articulatie pentru prelungitor telescopic Unger

79.00 lei TVA inclus
Articulatie pentru prelungitor telescopic Unger, se fixeaza pe prelungitor si permite accesul in locurile greu accesibile. Este compatibila cu diverse ustensile Unger (raclete, mansoane, razuitoare, pamatufuri de praf etc).

Prelungitor telescopic cu articulatie Mopatex 2×125 cm

102.00 lei TVA inclus
Prelungitor telescopic cu articulatie Mopatex folosit la spalatul geamurilor sau a altor suprafete aflate la inaltime. Dimensiuni: 2 segmente x 125 cm. Material: aluminiu.

Prelungitor telescopic cu articulatie Mopatex 3×200 cm

264.00 lei TVA inclus
Prelungitor telescopic cu articulatie Mopatex folosit la spalatul geamurilor sau a altor suprafete aflate la inaltime. Dimensiuni: 3 segmente x 200 cm. Material: aluminiu.

Prelungitor telescopic TTS 11 metri

470.00 lei TVA inclus
Prelungitor telescopic TTS 11 metri din aluminiu cu orificiu si adaptor cu filet. Ideal pentru exterior si curatarea suprafetelor foarte inalte. Dimensiuni: 3 segmente: 4 metri + 4 metri + 3 metri Greutate: 2.5 kg. Material: aluminiu.

Prelungitor telescopic TTS 2×125 cm

95.00 lei TVA inclus
Prelungitor telescopic TTS din aluminiu cu orificiu si adaptor cu filet. Ideal pentru exterior si curatarea suprafetelor inalte. Dimensiuni: 2 segmente x 125 cm. Material: aluminiu.

Prelungitor telescopic TTS 3×125 cm

181.00 lei TVA inclus
Prelungitor telescopic TTS din aluminiu cu orificiu si adaptor cu filet. Ideal pentru exterior si curatarea suprafetelor inalte. Dimensiuni: 3 segmente x 125 cm. Material: aluminiu.

Prelungitor telescopic TTS 3×300 cm

341.00 lei TVA inclus
Prelungitor telescopic TTS 9 metri din aluminiu cu orificiu si adaptor cu filet. Ideal pentru exterior si curatarea suprafetelor foarte inalte.

Prelungitor telescopic TTS 3x100cm

146.00 lei TVA inclus
Prelungitor telescopic TTS 3 metri din aluminiu cu orificiu si adaptor cu filet. Ideal pentru exterior si curatarea suprafetelor inalte.

Prelungitor telescopic Unger OptiLoc 2×2 metri

283.00 lei TVA inclus
Prelungitor telescopic Unger OptiLoc 2x2 metri reprezinta solutia ideala pentru curatenia geamurilor la inaltime. Pe prelungitorul telescopic se pot monta diverse accesorii: perii de praf, raclete, razuitoare etc.

Suport de perete pentru ustensile Unger Hang Up

116.00 lei TVA inclus
Suport de perete pentru ustensile Unger Hang Up, pentru trei ustensile ce sunt inserate din fata in rulouri de cauciuc. Practic si ideal pentru acces rapid. Pur si simplu atasati de perete, folosind dibluri. Pentru manere cu diametru de 21 – 32 mm.