Prima pagină » spalator

Afișez toate cele 12 rezultate

Manson de rezerva pentru spalator Mopatex ECO 35 cm

13.00 lei TVA inclus
Mansonul de rezerva pentru spalator Mopatex ECO are peri lungi pentru a absorbi mai mult solutie si dungi colorate pentru a acoperi mizeria colectata cat mai mult posibil. Partea poate fi spalata la temperaturi de max. 60° C. Dimensiune : 35 cm.

Manson de rezerva pentru spalator Unger Monsoon 35 cm

70.00 lei TVA inclus
Manson de rezerva pentru spalator Unger Monsoon 35 cm din material mixt, cu fibre extra lungi, pad abraziv si fixare velcro. Putere de curatare excelenta, poate fi spalat la masina de pana la 500 de ori.

Manson de rezerva pentru spalator Unger Monsoon 45 cm

83.00 lei TVA inclus
Manson de rezerva pentru spalator Unger Monsoon 45 cm din material mixt, cu fibre extra lungi, pad abraziv si fixare velcro. Putere de curatare excelenta, poate fi spalat la masina de pana la 500 de ori.

Racleta pentru sters geamuri si spalator Lewi viceversa 45 cm

140.00 lei TVA inclus
Racleta pentru sters geamuri si spalator Lewi viceversa 45 cm: Pentru eficienta sporita in curatarea ferestrelor, un produs 2 in 1 precum racleta pentru sters geamuri si spalatorul Lewi nu trebuie sa lipseasca personalului administrativ.

Racleta pentru sters geamuri si spalator Unger VisaVersa 35 cm

230.00 lei TVA inclus
Racleta pentru sters geamuri si spalator Unger VisaVersa 35 cm, economisiti timp fara a fi nevoie sa schimbati ustensila. Complet cu Canalul-S, manson prespalare original si lama de cauciuc moale profesionala.

Spalator de geamuri Vileda Evolution 35 cm

110.00 lei TVA inclus
Spalatorul de geamuri Vileda Evolution este perfect pentru a curata fiecare fereastra eficient in cel mai scurt timp posibil. Designul, avantajele ergonomice si materialul il fac un sistem care isi va face bine treaba mult timp în viitor.

Spalator pentru geamuri cu maner pivotant Unger Ergotec Ninja 35 cm

194.00 lei TVA inclus
Spalator pentru geamuri cu maner pivotant Unger Ergotec Ninja 35 cm, cu suport T din plastic, ideal pentru indepartarea murdariei de pe geamuri si suprafete vitrate. Performanta maxima de curatare. Mansonul este lavabil la masina de pana la 500 de ori.

Spalator pentru geamuri cu maner pivotant Unger Ergotec Ninja 45 cm

216.00 lei TVA inclus
Spalator pentru geamuri cu maner pivotant Unger Ergotec Ninja 45 cm, cu suport T din plastic, ideal pentru indepartarea murdariei de pe geamuri si suprafete vitrate. Performanta maxima de curatare. Mansonul este lavabil la masina de pana la 500 de ori.

Spalator pentru geamuri TTS 35 cm

63.00 lei TVA inclus
Spalator pentru geamuri TTS se foloseste pentru spalarea geamurilor murdare. Mansonul are fibre lungi pentru a absorbi mai multa solutie, iar manerul este ergonomic si i se poate atasa un prelungitor telescopic pentru spalatul geamurilor la inaltime.

Spalator pentru geamuri Unger Ergotec Power 35 cm

144.00 lei TVA inclus
Spalator pentru geamuri Unger Ergotec Power 35 cm cu manson din microfibra cu putere mare de absorbtie, ideal pentru curatarea geamurilor si a suprafetelor vitrate.

Spalator pentru geamuri Unger Monsoon 35 cm

106.00 lei TVA inclus
Spalator pentru geamuri Unger Monsoon 35 cm, manson microfibra de spalare completa, mixta, cu putere de curatare excelenta, cu suport din plastic ideal pentru curatarea geamurilor si oglinzilor din incaperi. Mansonul cu o parte abraziva poate fi spalat la masina de pana la 500 de ori.

Spalator pentru geamuri Unger Monsoon 45 cm

123.00 lei TVA inclus
Spalator pentru geamuri Unger Monsoon 45 cm, manson microfibra de spalare completa, mixta, cu putere de curatare excelenta, cu suport din plastic ideal pentru curatarea geamurilor si oglinzilor din incaperi. Mansonul cu o parte abraziva poate fi spalat la masina de pana la 500 de ori.