Prima pagină » storcator

Afișez toate cele 10 rezultate

Carucior de curatenie cu storcator si 2 galeti x 25 litri Mopatex ECO

471.00 lei TVA inclus
Carucior de curatenie cu storcator si 2 galeti x 25 litri Mopatex ECO. Caruciorul este realizat din plastic rezistent si are 2 galeti de 25L. Este utilat cu storcator pentru mop, bara de impingere si 4 roti.

Carucior de curatenie cu storcator si 2 galeti x 25 litri TTS Nickita

537.00 lei TVA inclus
Carucior cu storcator si 2 galeti x 25 litri TTS Nickita, ideal pentru curatarea zonelor medii-mari, unde este necesara clatirea mopului.

Carucior de curatenie cu storcator si o galeata 30 litri TTS Action Pro

649.00 lei TVA inclus
Carucior de curatenie cu storcator si o galeata 30 litri TTS Action Pro, ideal pentru curatarea zonelor medii-mari, unde este necesara clatirea mopului. Galeata compartimentara cu doua dopuri de scurgere, culoare uniforma, storcator Tec, roti cu diametrul de 80 mm.

Carucior de curatenie modular din inox TTS Modular 112

1,900.00 lei TVA inclus
Carucior de curatenie modular din inox TTS Modular, ideal pentru curatarea zonelor medii-mari, unde este necesara clatirea mopului.
  • suport pentru sac de 120 L
  • cos pentru pulverizatoare sau recipiente de detergent
  • suport pentru 2 galeti de 6 L
  • storcator
  • 2 galeti de 15 L
  • suport pentru mop plat

Galeata cu storcator TTS Squizzy 15 litri

395.00 lei TVA inclus
Galeata cu storcator TTS Squizzy este o galeata dubla de polipropilena pentru utilizarea separata a apei de clatire si a apei cu detergent de 15 litri. Kitul include sistem de stoarcere cu role si  pedala. Maner din polipropilena pentru transportare.

Galeata cu storcator Vileda Supermop 10 litri

40.00 lei TVA inclus
Galeata cu storcator Vileda Supermop rotunda, ideala pentru curatarea tuturor tipurilor de pardoseli. Ideal pentru curatarea suprafetelor mici, inclusiv baruri si grupuri sanitare. Maner rezistent din aluminiu sau otel. Usor de transportat si depozitat. Capacitate: 10 litri.

Kit galeata si mop plat Vileda UltraSpeed Mini 10 litri

175.00 lei TVA inclus
Kit galeata si mop plat Vileda UltraSpeed Mini 10 litri este cel mai recent membru al familiei de mare succes UltraSpeed, creat special pentru sarcini mici din zona de curatare (10-30 m²).  

Kit galeata si mop rotativ Vileda Ultraspin Mini

275.00 lei TVA inclus
Kit galeata si mop rotativ Vileda Ultraspin Mini este un  sistem compact si simplu de utilizat, care combina o presa cu centrifugare revolutionara  cu un mop compus din 100% microfibra. Rezultatele de curatare sunt eficiente, reduce timpul de curatenie si scad costurile. Pachetul contine: - galeata cu storcator prin centrifugare ramforsat 10 litri - talpa mop UltraSpin - rezerva mop din microfibra Ultraspin Mini - coada telescopica de 140 cm

Storcator pentru carucioare TTS Tec

329.00 lei TVA inclus
Storcator din plastic, cu maner de aluminiu, pentru carucioare. Stoarce cu eficienta mopuri de pana la 450 gr.

Storcator pentru mopuri plate Vileda UltraSpeed Pro

295.00 lei TVA inclus
Storcatorul brevetat pentru mopuri plate Vileda UltraSpeed Pro este cel mai rapid si mai eficient storcator disponibil. Testele independente au aratat ca procesul de stoarcere dureaza in medie 12 secunde, cu pana la 50% mai rapid decat alte sisteme de presare.