Prima pagină » ultraspeed

Afișez toate cele 7 rezultate

Galeata Vileda UltraSpeed 25 litri

130.00 lei TVA inclus
Galeata Vileda UltraSpeed de 25 litri.
  • Material solid, greutate usoara
  • Clipurile pe coduri de culori pot fi schimbate
  • Poate fi folosita cu storcatorul Vileda UltraSpeed Pro

Kit curatenie Vileda Ultraspeed Pro Double Bucket

1,250.00 lei TVA inclus
Kit curatenie Vileda Ultraspeed Pro Double Bucket pentru spalarea suprafetelor mari. Sistemul are un storcator usor de utilizat, suporturi pentru manere si doua galeti. A doua galeata a fost proiectata pentru a permite montarea storcatorului fie in mijloc fie in spatele sistemului.

Kit curatenie Vileda Ultraspeed Pro Starterkit

395.00 lei TVA inclus
Kit curatenie Vileda Ultraspeed Pro Starterkit pentru spalarea suprafetelor medii, este un sistem modern, flexibil si usor de folosit. Potrivit pentru uz in locatii de tip Horeca, scoli, gradinite, birouri.

Laveta microfibra Vileda Trio Mop 40 cm

51.00 lei TVA inclus
Laveta microfibra Vileda Trio Mop este un mop impletit cu proprietati ridicate de curatare, absorbtie si durabilitate. Dimensiune: 40 cm.

Laveta microfibra Vileda UltraSpeed 40 cm

64.00 lei TVA inclus
Laveta microfibra Vileda UltraSpeed este realizata dintr-un amestec de materiale, avand un grad sporit de retentie a apei. Usor de

Storcator pentru mopuri plate Vileda UltraSpeed Pro

295.00 lei TVA inclus
Storcatorul brevetat pentru mopuri plate Vileda UltraSpeed Pro este cel mai rapid si mai eficient storcator disponibil. Testele independente au aratat ca procesul de stoarcere dureaza in medie 12 secunde, cu pana la 50% mai rapid decat alte sisteme de presare.

Suport pentru mop Vileda UltraSpeed 40 cm

108.00 lei TVA inclus
Suport pentru mop Vileda UltraSpeed 40 cm. Acesta permite prinderea mopului astfel incat in momentul clatirii si stoarcerii nu trebuie detasat de pe suport.