Prima pagină » unica folosinta

Afișez toate cele 6 rezultate

Acoperitori pentru pantofi de unica folosinta 100 bucati/set

26.00 lei TVA inclus
Acoperitori pentru pantofi de unica folosinta, albastri, 100 buc./set. Protejeaza impotriva contaminarii si mentin un inalt nivel de curatenie.

Combinezon de protectie impermeabil cu mansete elastice

34.00 lei TVA inclus
Combinezon de protectie impermeabil cu mansete elastice de unica folosinta poate asigura o bariera eficienta impotriva improscarii cu lichid usor sau cantitati mici de lichid, secretie, particule de aer etc., corespunzator izolarii generale si protectiei individuale a sanatatii si prevenirii epidemiei. Marime: XXL. Mod de ambalare: 1 bucata.

Halat pentru vizitatori alb de unica folosinta

9.00 lei TVA inclus
Halat pentru vizitatori alb de unica folosinta asigura rezistenta mare la rupere si perforare, respectiv circulatia adecvata a aerului, protectie impotriva mizeriei si a prafului.

Lavete din microfibra de unica folosinta Tork, 40 buc./set. 8 seturi/bax

750.00 lei TVA inclus
Lavete din microfibra de unica folosinta Tork de inalta calitate, cu scamosare redusa, elimina 99,9% din micro-organismele de pe suprafata, inclusiv Clostridium difficile si ofera rezultate superioare in curatarea suprafetelor dure. Conceput pentru unica folosinta si eliminare.

Masti faciale de unica folosinta 3 straturi 50 bucati/cutie

19.00 lei TVA inclus
Masti faciale de unica folosinta 3 straturi, hipoalergenice, confortabile la respiratie, se muleaza cu usurinta dupa forma fetei, elasticele nu comprima urechile si le fac mai usor de utilizat. Mod de ambalare: 50 bucati/cutie.

Sort alb din polietilena de unica folosinta

30.00 lei TVA inclus
Sort alb din polietilena de unica folosinta, o solutie rapida si la indemana pentru protectia la murdarie si stropirea cu lichide. Mod de ambalare: 100 bucati/set.