Ghid produse

Materiale de curatenie profesionale

Bun venit în ghidul complet al materialelor profesionale de curățenie pentru un mediu curat și sănătos! Indiferent dacă sunteți proprietar de afacere, manager de clădire sau simplu om de casă, știm că vă preocupați de igiena și sănătatea mediului în care locuiți sau lucrați. Iar pentru a obține performanțe maxime în curățenie, aveți nevoie de materiale profesionale de încredere. În acest ghid exhaustiv, vă vom prezenta cele mai bune și eficiente soluții pentru curățarea și menținerea unui mediu curat și sănătos.

Produse de curatenie (98)

Ustensile profesionale geamuri (54)

Mopuri Profesionale (49)

Carucioare multifunctionale (9)

Pentru a obtine rezultate eficiente in curatenie, este esential sa alegeti produse de curatenie de inalta calitate. Exista o gama variata de produse de curatenie disponibile pe piata, care pot fi adaptate nevoilor specifice ale fiecarui mediu. De la solutii de curatat pentru suprafete delicate pâna la detergenti puternici pentru indepartarea petelor si murdariei greu de curatat, exista produse potrivite pentru fiecare situatie. Asigurati-va ca alegeti produse de curatenie profesionale, care sunt testate si certificate pentru a va asigura ca obtineti cele mai bune rezultate.

Burete Vileda Miraclean

7.00 lei TVA inclus
Buretele Vileda Miraclean este destinat utilizarii pe suprafete dure. Produs destinat indepartarii murdariei rezistente de genul urmelor de cauciuc, marker permanent, pete de cafea etc .
Se poate utiliza doar apa, fara produse chimice.

Galeata cu scurgator pentru curatarea ferestrelor Unger 12 litri

106.00 lei TVA inclus
Galeata cu scurgator pentru curatarea ferestrelor Unger 12 litri foarte usoara si simplu de manevrat. Maner din metal cu carcasa din plastic. Galeata Unger include suport din plastic pentru lavete de spalare si raclete.

Galeata rectangulara cu scurgator Mopatex

30.00 lei TVA inclus
Galeata rectangulara cu scurgator Mopatex destinata atat uzului general cat si pentru curatarea si igienizarea pardoselilor. Este ideala pentru transportul substantelor chimice de curatare, precum si a ingredientelor calde sau reci.

Laveta preumezita pentru curatarea mainilor Tork, 1 strat, 58 portii

90.00 lei TVA inclus
Laveta preumezita pentru curatarea mainilor Tork  este un mod convenabil si eficient pentru curatarea mainilor cand apa nu este la dispozitie. Acest produs ajuta la o reumplere eficienta a recipientului.

Matura menajera Mopatex

12.00 lei TVA inclus
Matura menajera Mopatex destinata pentru curatarea in exterior asigurand, prin perii rezistenti, o curatare eficienta. Mod de ambalare: 1 bucata.

Mop automat Fimap Fimop

8,114.00 lei TVA inclus

Prețul afișat este informativ.

VĂ RUGĂM, CEREȚI OFERTĂ PERSONALIZATĂ!

Pentru toate echipamentele din oferta noastră se asigură:

  • garanție și service
  • postgaranție
  • training personal
  • consiliere în alegerea produsului și consumabilelor aferente
  • intervenție service în maxim 48 de ore!
Mop automat Fimap Fimop proiectat pentru a inlocui mopurile manuale pentru curatarea spatiilor mici sau foarte aglomerate, oferind toate avantajele curatarii mecanizate: igiena excelenta, podele uscate si sigure imediat, munca rapida si fara efort si rezultate constante. Este solutia ideala pentru magazine, birouri, baruri, restaurante, balcoane și terase. Termen de livrare: pana la 30 zile.

Perie rotunda pentru praf TTS

38.00 lei TVA inclus
Perie rotunda pentru praf TTS cu imbinare universala pentru manere si poli. Ideala pentru suprafete greu accesibile. Optim pentru a elimina panze de paianjen si praf.

Perie WC din inox Limpio

45.00 lei TVA inclus
Perie WC din inox Limpio, cu un design elegant, potrivit oricarei bai amenajate modern, este un accesoriu indispensabil, fiind perfecta pentru a curata eficient vasul toaletei.
Coș de cumpărături
Intră în cont
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe Hygiero.ro, sunteți de acord cu utilizarea acestor cookie-uri.