CLEAN and CLEVER face parte integrantă din familia brandului Igefa de mulți ani. Profesional, fiabil și dovedit: acestea sunt valorile care descriu cel mai bine linia de produse. Gama actuală demonstrează acest lucru. Cu produse funcționale pentru curățare și igienă, vă oferim o selecție extinsă pentru curățarea profesională de zi cu zi.

Curățare și igienă fără compromisuri: LINA PROFESIONALĂ oferă cea mai înaltă calitate pentru o curățare exigentă de zi cu zi. Linia de produse servește o gamă largă de aplicații și include produse premium care îndeplinesc și cele mai înalte cerințe.

Prima pagină » Clean and Clever

Afișez toate cele 11 rezultate

Bureti de vase cu canelura Clean&Clever ECO60

8.00 lei TVA inclus
Bureti de vase cu canelura Clean&Clever ECO60 pentru spalarea zilnica a veselei, tacamurilor sau altor ustensile din bucatarie. Mod de ambalare: set de 6 bucati.

Crema abraziva pentru curatarea suprafetelor Clean&Clever PRO 16 500 ml

11.00 lei TVA inclus
Crema abraziva pentru curatarea suprafetelor Clean&Clever PRO 16 500 ml, cu minerale naturale de curatare, indeparteaza temeinic murdaria incapatanata si incrustata, fara a zgaria, cu un parfum proaspat placut.

Detergent acid parfumat pentru toaleta Clean&Clever PRO 13

14.00 lei TVA inclus
Detergent acid parfumat pentru toaleta Clean&Clever PRO 13 pentru indepartarea depunerilor de piatra, rugina si murdarie din vasul de WC si pisoare.

Detergent pentru spalat vase manual Clean&Clever ECO11 10 litri

75.00 lei TVA inclus
Detergent pentru spalat vase manual parfumat Clean&Clever ECO11, cu miros de citrice. Mod de ambalare: canistra 10 litri.

Detergent pentru spalat vase manual Clean&Clever SMA11 1 litru

15.00 lei TVA inclus
Detergent pentru spalat vase manual parfumat Clean&Clever SMA11, cu miros de citrice. Mod de ambalare: flacon 1 litru.

Laveta microfibra universala Clean&Clever Eco62, 40×40cm

6.00 lei TVA inclus
Laveta microfibra universala Clean&Clever 40x40cm, este realizata dintr-un material de calitate superioara, pentru a raspunde celor mai exigente cerinte.Acestea sunt ideale pentru indepartarea prafului de pe suprafetele netede fara a lasa urme. Curata si confera stralucire a suprafetelor din sticla, oglinda, crom si otel. Sunt, de asemenea, ideale pentru curatarea prin pulverizare a suprafetelor, precum: mobila, birouri, geamuri. Disponibile pe diferite culori.

Odorizant solid Braeco WC Automat

16.00 lei TVA inclus
Odorizant solid Braeco WC Automat pentru vasul de WC cu miros de citrice. Mod de ambalare: set de 4 bucati.

Pastile odorizante pentru pisoar Clean&Clever SMA75

52.00 lei TVA inclus
Pastile odorizante pentru pisoar Clean&Clever SMA75 pentru igiena intensiva in pisoare si jgheaburi urinale.

Sapun lichid Clean&Clever SMA91 Rose 10 litri

77.00 lei TVA inclus
Sapun lichid parfumat Clean&Clever SMA91 Rose. Contine ingrediente pentru ingrijirea pielii. Mod de ambalare: canistra 10 litri.

Servetele faciale Clean & Clever, 2 straturi, 100 bucati/cutie

Prețul inițial a fost: 6.00 lei.Prețul curent este: 4.50 lei. TVA inclus
Servetele faciale Clean & Clever extrem de delicate, disponibile intr-o cutie plata, eleganta, cu o mobilitate crescuta, fiind amplasata exact acolo unde este nevoie.

Tablete pentru spalat vase in masini automate Clean&Clever SMA35

38.00 lei TVA inclus
Tablete pentru spalat vase in masini automate Clean&Clever SMA35, fara clor. Recomandat pentru utilizare in masinile de spalat vase de uz casnic. Mod de ambalare: cutie 60 tablete.