Ecolab are cea mai mare si mai pregatita forta de vanzari si service din industrie, alaturi de 25.000 de asociati. Acestia activeaza din cele mai diverse, de la de la restaurante și hoteluri la fabrici de producție și energie electrică.

Impreuna, ei ajuta clienții să-și rezolve provocările legate de curățenie, igienizare și gestionarea apei și a energiei. Multe dintre cele mai recunoscute branduri din lume se bazează pe Ecolab pentru a asigura eficiența operațională, integritatea produselor și reputația mărcii.

Fiecare provocare a clienților este unică, motiv pentru care cei 25.000 de asociați din teren se asociază cu clienții în spațiile lor, oferind consultanță și servicii personalizate. Experții lor folosesc un proces riguros pentru a colecta date, a aplica tehnologii avansate, a regândi procesele și a oferi soluții, pentru a răspunde provocărilor economice, sociale și de mediu unice ale clienților noștri.

În spatele fiecărui reprezentant din teren se află o echipă de cercetători, oameni de știință, ingineri, specialiști în reglementare și alți experți care lucrează cu sârguință pentru a aborda provocările clienților, pentru a dezvolta noi soluții și pentru a răspunde nevoilor emergente.

Ecolab are o lungă istorie de inovare. Strategia sa se bazează pe chimie, tehnologie digitală și servicii pentru a oferi valoare exponențială clienților. Echipa Ecolab de 1.200 de oameni de știință, ingineri și specialiști tehnici creează cele mai bune soluții din clasă, care sunt obținute și dezvoltate în mod responsabil, cu o atenție deosebită la impactul uman și de mediu. Cu expertiza extinsa în tehnologii de bază, inclusiv anti-microbiene, distribuire și monitorizare, igienă personală și de mediu, polimeri, agenți tensioactivi, chimie solidă, gestionarea apei și analiza datelor, Ecolab contribuie la îmbunătățirea eficienței operaționale, a calității produselor și a siguranței pentru clienții noștri.

Prima pagină » Ecolab

Afișez 1 - 15 din 56 de rezultate

Aditiv de clatire Ecolab Apex Rinse HD 1.1 kg

920.00 lei TVA inclus
Aditiv de clatire solid Ecolab Apex Rinse HD 1.1 kg special formulat pentru a oferi o actiune superioara de acoperire si uscare chiar si in cele mai dificile conditii de apa. Formula unica prezinta o chimie avansata de aditiv solid de clatire care ofera performante excepționale.

Aditiv de clatire pentru cuptoare cu sistem de curatare incorporat Ecolab Oven Rinse Power 5 litri

290.00 lei TVA inclus
Aditiv de clatire pentru cuptoare cu sistem de curatare incorporat Ecolab Oven Rinse Power 5 litri, indeparteaza urmele de detergent din interiorul cuptorului si are o actiune eficienta si impotriva depunerilor de calcar ce pot aparea in interiorul cuptorului.

Aditiv de clatire pentru masini automate de spalat vase Ecolab Toprinse 20 litri

808.00 lei TVA inclus
Aditiv de clatire pentru masini automate de spalat vase Ecolab Toprinse 20 litri, este un aditiv de clatire neutru pentru masinile industriale de spalat vasele care ofera rezultate stralucitoare si accelereaza uscarea veselei. Produs decomandat uzului industrial.

Aditiv de clatire pentru masini automate de spalat vase Ecolab Toprinse Uni 10 litri

494.00 lei TVA inclus
Aditiv de clatire pentru masini automate de spalat vase Ecolab Toprinse Uni 10 litri, aditiv de clatire concentrat pentru masini de spalat vase profesionale si semiprofesionale. El accelereaza procesul de uscare a veselei. Toprinse Uni poate fi utilizat pentru toate tipurile de vesela cum ar fi portelan, plastic, argint, aluminiu etc. Se poate folosi indiferent de duritatea apei.

Aditiv de clatire pentru masinile automate de spalat vase Ecolab Clear Dry Classic 5 litri

539.00 lei TVA inclus
Aditiv de clatire pentru masinile automate de spalat vase Ecolab Clear Dry Classic 5 litri, potrivit pentru a fi folosit la clatirea tuturor tipurilor de vase, indiferent de materialul din care acestea sunt confectionate. Formula speciala a aditivului contine substante care grabesc uscarea vaselor tale si le lasa fara pic de apa pe ele.

Balsam pentru rufe Ecolab Ecobrite Softener Floral 20 litri

640.00 lei TVA inclus
Balsam pentru rufe Ecolab Ecobrite Softener Floral 20 litri, balsam lichid pentru tesaturi cu un parfum placut. Reduce electricitatea statica si confera catifelare. Reduce cutele si implicit timpul de calcare. Ajuta la reducerea costurilor printr-un control de incredere al dozarii in procesul de spalare si printr-o manipulare sigura si usoara.

Crema abraziva Ecolab Rilan Clean 500 ml

28.00 lei TVA inclus
Crema abraziva Ecolab Rilan Clean 500 ml, indeparteaza usor si delicat murdaria persistenta ca depuneri de piatra sau urme de apa. Pentru inlaturarea murdariei adanc impregnate in special in toalete si zonele de bucatarie. Delicat cu suprafetele.

Decapant universal pentru pardoseli Ecolabb MAXX Forte2 5 litri

156.00 lei TVA inclus
Decapant universal pentru pardoseli Ecolabb MAXX Forte2 5 litri, potrivit in mod egal pentru decaparea pardoselilor din linoleum si din cauciuc natural, precum si pentru curatarea pardoselilor din piatra naturala si artificiala.

Detartrant profesional super concentrat pentru masina de spalat vase Ecolab Lime-A-Way Extra 5 litri

355.00 lei TVA inclus
Detartrant profesional super concentrat pentru masina de spalat vase Ecolab Lime-A-Way Extra 5 litri cu o formula puternic acida, inlatura chiar si cele mai persistente depuneri de piatra. Recomandat pentru detartrarea masinilor de spalat vase. Miros placut de lamaie.

Detartrant sanitar Ecolab Into Forte 5 litri

221.00 lei TVA inclus
Detartrant sanitar Ecolab Into Forte 5 litri, ideal pentru curatarea piscinelor si a obiectelor sanitare, pentru curatari periodice dificile. Into Forte nu contine acid clorhidric si este caracterizat de compatibilitatea ridicata cu materialele.

Detergent acid pentru bai si toalete Ecolab Bathcare Special 61 1 litru

230.00 lei TVA inclus
Detergent acid pentru bai si toalete Ecolab Bathcare Special 61 1 litru, indeparteaza cu usurinta depunerile de calcar si reziduurile de sapun si gel de dus de pe cazi, dusuri, chiuvete, toalete si robinete fara a lasa reziduuri si confera stralucire de durata.

Detergent acid pentru suprafete Ecolab Oasis Pro 61 Premium 2 litri

560.00 lei TVA inclus
Detergent acid pentru suprafete Ecolab Oasis Pro 61 Premium 2 litri, super concentrat, cu parfum. Tehnologia sa permite atat dezinfectia cat si curatarea cu usurinta a depunerilor de murdarie acumulate pe suprafete. In plus, suprafetele curatate cu Oasis Pro 61 Premium vor avea un miros placut de fructe.

Detergent concentrat lichid pentru textile Ecolab Ecobrite Magic Emulsion 25 kg

1,288.00 lei TVA inclus
Detergent concentrat lichid pentru textile Ecolab Ecobrite Magic Emulsion 25 kg poate fi folosit pentru toate textilele lavabile din poliester, bumbac, in si vascoza.

Detergent de vase manual Ecolab Assert Lemon 5 litri

179.00 lei TVA inclus
Detergent de vase manual Ecolab Assert Lemon 5 litri, este un detergent concentrat pentru spalarea manuala a veselei, foarte spumant si cu un miros placut de lamaie. Este ideal pentru spalarea oalelor, tigailor, tacamurilor, sticlariei si a altor instrumente de bucatarie care pot fi spalate.

Detergent degresant pentru cuptoare Ecolab Oven Cleaner Power 5 litri

290.00 lei TVA inclus
Detergent degresant pentru cuptoare Ecolab Oven Cleaner Power 5 litri, conceput special pentru a fi utilizat in cuptoare cu sistem de curatare incorporat. Aplicarea sa usoara si rapida va imbunatati standardele de igiena si va mari durata de viata a cuptorului dumneavoastra.