Prima pagină » Ecolab

Afișez toate cele 6 rezultate

Detergent degresant pentru plite si cuptoare Ecolab Greasestrip Plus 5 litri

205.00 lei TVA inclus
Detergent degresant pentru plite si cuptoare Ecolab Greasestrip Plus 5 litri, cu o formula gel unica care adera 100% la suprafata. Dizolva rapida murdaria arsa, carbonizata, peste care s-a gatit, chiar si de pe suprafete verticale.

Detergent premium pentru masina de spalat vase Ecolab Trump XL Special 5 litri

210.00 lei TVA inclus
Detergent premium pentru masina de spalat de vase Ecolab Trump XL Special 5 litri, foarte eficace inclusiv in indepartarea murdariei persistente pentru a obtine vase stralucitor de curate.

Detergent pudra pentru vase Ecolab Dip It Plus 2.4 kg

125.00 lei TVA inclus
Detergent pudra pentru vase Ecolab Dip It Plus 2.4 kg indeparteaza petele dificile si persistente de murdarie de pe suprafetele din portelan, plastic si metal fara a cauza daune materialelor.

Odorizant pentru camere si textile Ecolab Xense Anti-Tobacco 750 ml

50.00 lei TVA inclus
Odorizant pentru camere si textile Ecolab Xense Anti-Tobacco 750 ml, cu o aroma premium unica, combinand elemente de citrice cu o nota floral-lemnoasa, lasand un parfum inviorator si persistent.

Solutie pentru curatarea inoxului Ecolab Chromol 500 ml

55.00 lei TVA inclus
Solutie pentru curatarea inoxului Ecolab Chromol 500 ml, mentine si protejeaza suprafetele din otel inoxidabil si lasa o pelicula de protectie care previne re-murdarirea. Picaturile de apa se indeparteaza cu usurinta si produsul previne reaparitia acestora. Este economic si usor de utilizat, avand un miros placut.

Solutie pentru lustruit mobila Ecolab Pro Shine Special 500 ml

36.00 lei TVA inclus
Solutie pentru lustruit mobila Ecolab Pro Shine Special 500 ml, potrivita pentru toate suprafetele din lemn (cum ar fi tec, stejar si mahon), ca si pentru suprafetele cu luciu sau vopsite.